top of page
social media leten beheren

Social Media beheer in Maastricht

Worden andere dringende verplichtingen momenteel dominanter, waardoor de social media-activiteiten van je bedrijf naar de achtergrond worden geschoven? Geen paniek, wij zijn hier om je te ondersteunen bij je social media marketingbehoeften. Met onze deskundigheid kun je met een gerust hart de touwtjes uit handen geven terwijl wij jouw merk online laten floreren en uitbreiden in Maastricht.

Social Media marketing in Maastricht

De opkomst van social media in de afgelopen jaren is onmiskenbaar, en het belang ervan in de wereld van marketing is niet te onderschatten. Social media marketing kan een aanzienlijke impact hebben op het succes van bedrijven en biedt daarom enorme kansen. Platforms zoals Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter en TikTok bieden een uitgebreid bereik en stellen bedrijven in staat om gemakkelijk in contact te komen met hun doelgroep. Met een scala aan mogelijkheden, waaronder tijdlijnen, stories en marketplaces, is social media een krachtige tool om de betrokkenheid van je doelgroep te vergroten.

Het onderhouden van een continue dialoog met je (potentiële) klanten is essentieel, maar vereist diepgaande kennis en ervaring. Hoe trek je de aandacht van je volgers? En welke content zorgt ervoor dat je meer volgers aantrekt? Een grondig begrip van de nuances van sociale media is van cruciaal belang om op te vallen bij de juiste doelgroep.

Social media marketing
Social media beheer bessems marketing service maastricht.png
social media beheer voor barbershop future

Social Media is onmisbaar in 2024

Voor veel bedrijven en organisaties is het een uitdaging om naast hun reguliere werkzaamheden ook nog tijd en aandacht te besteden aan hun social media kanalen. Het beheren van deze kanalen vergt namelijk veel tijd en wordt door velen als een tijdrovende klus ervaren. Toch bieden deze kanalen veel meer kansen voor je bedrijf dan je misschien denkt. Met de juiste content en strategie kan Bessems Marketing Service potentiële klanten omzetten in daadwerkelijke klanten. Wij hebben namelijk een passie voor social media en doen er alles aan om jouw social media accounts naar een hoger niveau te tillen.

Het jaar 2024 laat duidelijk zien dat social media onmisbaar is geworden. In Nederland telde Facebook maar liefst 9,9 miljoen accounts, waarvan 7,6 miljoen actief betrokken gebruikers waren. Een soortgelijke groei was zichtbaar bij Instagram, met 7,8 miljoen Nederlandse gebruikers in 2023 - een aanzienlijke toename ten opzichte van de 6,6 miljoen in 2022. LinkedIn behoudt zijn status als platform voor zakelijke interacties en blijft tevens een vruchtbare bron voor netwerken en wervingsmogelijkheden.

Binnen 2 weken je socials on-point hebben?

Elke bericht, iedere interactie, elke sociale bezigheid - ze dienen stuk voor stuk doelgericht te zijn en een blijvende indruk achter te laten. Wij noemen dit principe "Always on-point". Dat is voor ons de manier waarop social media hoort te zijn.

Binnen slechts twee weken hebben wij de capaciteit om jouw aanpak op social media tot in de puntjes te verzorgen, dankzij ons uitgekiende gameplan. Met onze expertise tillen we jouw aanwezigheid op sociale media naar een nieuw niveau van impact en effectiviteit.

instagram social media beheer
facebook social media beheer
linkedin social media beheer
tik tok social media beheer
Social media beheer

Wij verzorgen jouw social media beheer

Wil je jouw social media kanalen effectief beheren zonder het gedoe? Met ons social media beheer staan we voor je klaar om jouw online aanwezigheid naar een hoger niveau te tillen. Wij nemen het dagelijkse beheer van jouw social media kanalen uit handen, zodat jij je kunt concentreren op andere belangrijke aspecten van je bedrijf.

 

Van het maken van boeiende content tot het plannen en plaatsen van berichten, wij zorgen ervoor dat jouw social media strategie vlekkeloos verloopt. Met onze expertise en ervaring zorgen we ervoor dat jouw merk consistent en professioneel wordt gepresenteerd op platforms zoals Facebook, Instagram, LinkedIn en meer. Laat ons jouw social media beheren, zodat jij je kunt richten op het laten groeien van je bedrijf.

Een selectie van content en campagnes waar we trots op zijn. Dit zijn voorbeelden die laten zien dat strategie, creativiteit en samenwerking leiden tot impact. Klaar om ons volgende succesverhaal te worden?

Maak kennis met ons stappenplan voor Social Media

stappen plan voor webontwerp

1. Doelstellingen & strategie

We stellen duidelijke doelen vast voor je social media plan, zoals merkbekendheid vergroten, betrokkenheid verhogen of meer websiteverkeer genereren.

doelgroep onderzoek

2. Doelgroep & onderzoek

We onderzoeken jouw doelgroep, hun behoeften, interesses en online gedrag. Deze inzichten vormen de basis voor boeiende en relevante content.

content kalender

3. Content kalender

We plannen afbeeldingen, video's en blogs in ons inhoudsplan. Met een contentkalender zorgen we voor consistentie en variatie in geplaatste berichten.

likes genereren social media

4. Liken maar!

Concepten worden gepland, doelgroep en kanalen ingesteld, en hashtags toegevoegd voor meer bereik. Wekelijks verschijnen berichten op verschillende kanalen.

analyseren

5. Analyseren

​Wij monitoren de campagne-resultaten zorgvuldig en delen ze met jou. We passen de strategie aan op basis van deze inzichten en blijven voortudren verbeteren.

Marketing bedrijf_edited.png

Ons stappenplan voor

Social Media

Gebruikers beoordelen ons met 5 uit 5

Bessems marketing Maastricht
5 sterren review Bessems Marketin Service

Alleen maar lovende woorden!

Marketing Maastricht
Bessems Marketing Service review

Alleen maar lovende woorden voor Bessems Marketing Service! Quiam en zijn team leveren kwaliteit, komen afspraken na en weten waar ze over praten. Ons festival heeft een enorme boost gekregen doordat er gebruik is gemaakt van doordachte marketing tactieken!

OFF THE MILL

Dean Scheppers

Eigenaar Off The Mill Festival

Zeer tevreden!

search.png
5 sterren review Bessems Maastricht

Niet alleen de communicatie die soepel verloopt, ook de uitvoering van verschillende opdrachten verliep naar wens. Zeer tevreden met de diensten van Bessems Marketing Service!

Jarno Errens

Jarno Errens

Professionele vechter voor de UFC 

Adverteren via Social Media

adverteren via social media
Advertenties draaien op social media

Wij zijn meesters in het vastgrijpen van de aandacht van jouw doelgroep met krachtige visuele advertenties. Zelfs in een wereld waarin mensen snel door hun sociale media scrollen, weten onze advertenties op te vallen. Ze zijn volledig afgestemd op jouw huisstijl en geschreven met de juiste tone of voice, waardoor wij boeiende en opvallende advertenties kunnen creëren.

In nauwe samenwerking met jou stellen we doelen vast en onderzoeken we de mogelijke resultaten van een social media campagne voor jouw bedrijf. We kijken niet alleen naar de traditionele marketingaspecten, maar ook naar de kansen die adverteren met zich meebrengt. Na het bepalen van jouw doelen stellen we een campagneplan op dat pas van start gaat na jouw goedkeuring. Hiermee richten we ons zowel op reguliere berichten als op doelgerichte geadverteerde content op verschillende sociale mediaplatforms.

Binnen het campagneplan houden we rekening met jouw advertentiebudget en verdelen we dit over de berichten. We begrijpen dat niet elk bericht geschikt is om te adverteren. Om voortdurende verbetering te waarborgen, plannen we regelmatig evaluatiegesprekken om successen en uitdagingen te analyseren, en passen we het plan aan waar nodig.

Jouw social media laten beheren?

GIFS op jouw Socials!

Tegenwoordig is het essentieel voor bedrijven om Instagram Stories op te nemen in hun social media strategie. Het toevoegen van je eigen Gepersonaliseerde GIFs aan je stories kan het nog boeiender maken. GIFs zijn niet alleen vermakelijk en leuk, maar ook van onschatbare waarde voor het opbouwen van een sterke merkidentiteit en online aanwezigheid. Door gepersonaliseerde GIFs te gebruiken die je merk weerspiegelen, kun je je publiek op een unieke en opvallende manier bereiken. Wil je GIFs van je logo, leuke foto’s, of vette animaties die je publiek verbinden en hen laten zien waar je merk voor staat? Wij staan voor je klaar; de mogelijkheden voor GIFs zijn eindeloos.

GIFS laten maken

Ons laatste nieuws

De laatste nieuwsfeitjes, publicaties en actualiteiten die jij moet weten

Social media boosten in Limburg

Social media boost door heel Limburg

We zorgen voor een effectieve strategie die is afgestemd op jouw doelen en de unieke behoeften van jouw bedrijf. Of je nu meer volgers wilt aantrekken, je betrokkenheid wilt vergroten of meer leads wilt genereren, wij staan voor je klaar om je te helpen bij het bereiken van je doelen. Met onze expertise en ervaring in social media marketing, zorgen we ervoor dat jouw merk opvalt en succesvol wordt in heel Limburg. Laat ons je helpen om je online aanwezigheid te versterken en je bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen.

Of het nu gaat om een locatie in 

MaastrichtSittard, Geleen, Heerlen, Roermond, Kerkrade, Landgraaf, Venlo, Eijsden, Beek, Elsoo, Gronsveld, Echt, Weert, Tilburg, Eindhoven of elders in Limburg, wij verzorgen de boost voor jouw social media!

bottom of page