top of page
foto's en video's laten maken

Foto's en video's laten maken?

Trek de aandacht met onze fotografie en videodiensten. Van productlanceringen tot corporate portretten, we leggen de essentie van je bedrijf vast. Denk aan indrukwekkende bedrijfsvideo's die je merkverhaal vertellen en professionele foto's die je team in de schijnwerpers zetten. Klaar om je zakelijke imago te versterken? Ontdek hoe beelden krachtige zakelijke boodschappen kunnen overbrengen.

Waarom persoonlijke foto's maken?

In de zakenwereld draait alles om de eerste indruk. Stel je voor: je hebt een prachtig ontworpen website, boeiend promotiemateriaal of een verbluffend blogartikel. Maar wanneer bezoekers en potentiële klanten zich afvragen wie er achter dit alles schuilt, ontbreekt er iets wezenlijks. Dit is waar persoonlijke bedrijfsfoto's in beeld komen. Ze vangen niet alleen de essentie van jou en je team, maar versterken ook het imago van je onderneming. Vanaf je website tot nieuwsbrieven, jaarverslagen en promotiematerialen, bedrijfsfoto's vertellen het verhaal dat woorden soms niet kunnen overbrengen.

Toch is het verleidelijk om te vertrouwen op standaard stockfoto's die weliswaar visueel aantrekkelijk zijn, maar vaak het persoonlijke karakter van je bedrijf missen. Deze beelden kunnen niet dezelfde verbinding en authenticiteit bieden als foto's die specifiek voor jouw bedrijf zijn gemaakt. Misschien gebruik je momenteel willekeurige smartphonefoto's die inconsistentie in je branding veroorzaken. Of misschien vermijd je het gebruik van afbeeldingen in het geheel, wat een gemiste kans is om je verhaal te vertellen.

Persoonlijke foto's als marketing strategie
bedrijfs imago vergroten in Maastricht

De kracht van video's!

Een foto vertelt misschien wel honderd woorden, maar een video spreekt duizendvoudig. In de huidige zakenwereld, waarin de concurrentie hevig is en de aandachtsspanne van het publiek korter dan ooit, is het gebruik van video's een cruciale zet voor elk bedrijf. Video's brengen een verhaal tot leven op een manier die statische beelden niet kunnen evenaren. Ze laten je toe om complexe informatie en boodschappen op een boeiende en begrijpelijke manier over te brengen. Van productdemonstraties tot bedrijfspresentaties, video's zijn een dynamisch hulpmiddel om jouw visie te delen en je merkverhaal te versterken.

Bovendien creëren video's een persoonlijke verbinding met je publiek. Mensen horen niet alleen wat je zegt, maar ze zien ook de emoties, expressies en passie achter je boodschap. Dit leidt tot een diepere betrokkenheid en een grotere impact op je doelgroep. Kortom, het integreren van video's in je onderneming is niet langer een luxe, maar eerder een essentiële stap om op te vallen in een competitieve markt en om een diepere connectie te creëren met je publiek. Bij Bessems Marketing Service begrijpen we de kracht van video en helpen we je graag om deze effectief in te zetten voor maximale impact.

Camera, licht, actie!

In de wereld van moderne marketing zijn foto's en video's de sterren van het spel. Foto's vangen momenten en emoties in één oogopslag, terwijl video's verhalen tot leven brengen met beweging en geluid. Bij Bessems Marketing Service kennen we de waarde van deze krachtige visuele tools als geen ander.

Met meer dan 8 jaar ervaring zijn we jouw ultieme partner voor professionele foto- en videoproducties. We beschikken over geavanceerde apparatuur en beheersen de kunst van programma's zoals die van Adobe om jouw visuele content naar een hoger niveau te tillen. Of het nu gaat om het vastleggen van productdetails of het vertellen van je merkverhaal, wij zijn er om jouw visie tot leven te brengen met impactvolle beelden en meeslepende video's.

Photoshop voor fotografie
premiere pro voor video editing
after effects voor video
lightroom voor grafisch ontwerpen en fotografie

Een selectie van content en campagnes waar we trots op zijn. Dit zijn voorbeelden die laten zien dat strategie, creativiteit en samenwerking leiden tot impact. Klaar om ons volgende succesverhaal te worden?

Maak kennis met ons stappenplan voor foto & video

video bedrijf maastricht

1. Inventariseren

In een persoonlijk gesprek werpen we een blik op jouw wensen. Samen stellen we een plan op en creëren we een offerte op maat Bij goed-keuring gaan wij van start!

fotograaf maastricht

2. Opnamendag

Vervolgens gaan we aan de slag op locatie met het maken van jouw content. Dit proces wordt gestuurd door een draaiboek dat je voorafgaand al hebt ontvangen.

editing bedrijf maastricht

3. Bewerkingsproces

Zodra de inhoud is gecreëerd, nemen we het bewerkingsproces ter hand. We smeden alle vastgelegde beelden samen tot een alles-in-één concept.

foto en video bedrijf

4. Aanpassingsronde

We realiseren ons dat perfectie niet altijd direct bereikt wordt. Daarom stellen we vrijblijvende aanpassingen voor, zodat we kunnen doorgaan tot de klant volledig tevreden is.

camera bedrijf

5. Boosten!

Nu is het tijd om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met je content! Dit kan via drukwerk, social media of zelfs je website, we staan klaar om je te ondersteunen.

Marketing bedrijf_edited.png

Het creatieve proces van

Foto & Video

Gebruikers beoordelen ons met 5 uit 5

Bessems marketing Maastricht
5 sterren review Bessems Marketin Service

In alle opzichten resultaat!

Marketing bureau
Bessems Marketing Maastricht

Bessems Marketing Service heeft sinds December onze gehele Social Media in handen genomen en wij merken in alle opzichten resultaat! Van nieuwe leads tot following! Ik kan deze service aanraden voor iedere ondernemer, die meer uit zijn Sociale Media wil halen!

Jacobs Hospitality Service

Bob Jacobs

Eigenaar Jacobs Hospitality Service

Vakkundigheid en betrouwbaar!

Marketing Maastricht
5 sterren review Bessems Marketing Maastricht Service Website Design.png

Vakkundigheid, betrouwbaar en meedenken, dat is kort omschreven wat wij merken als klant / opdrachtgever. De website is goed gemaakt en de aanvragen komen binnen. Dat is waar het ons om ging. Dankjewel voor de goede service!

De klussenbox

Harold van Aken

Eigenaar De Klussenbox

Stappenplan Foto

Ik heb content, en nu dan?

foto en video content voor social media
Social media beheer bessems marketing service maastricht

Foto's bieden de mogelijkheid om je producten en diensten op een aantrekkelijke manier te presenteren. Ze kunnen gebruikt worden op je website, sociale media, online advertenties en marketingmaterialen om je boodschap visueel over te brengen. Denk aan gedetailleerde productfoto's die de kwaliteit benadrukken, of sfeervolle beelden die de levensstijl en kernwaarden van je merk uitstralen.

Video's gaan nog een stap verder. Met video's kun je complexe informatie op een boeiende manier delen. Denk aan productdemonstraties, how-to video's, klantgetuigenissen, bedrijfspresentaties en meer. Video's nemen je publiek mee op een reis, betrekken hen bij je verhaal en creëren een diepgaande connectie.

Bij Bessems Marketing Service begrijpen we de veelzijdigheid van foto's en video's en hoe ze in verschillende aspecten van je marketingstrategie kunnen worden ingezet. Van het versterken van je online aanwezigheid en het vergroten van je sociale media-engagement tot het presenteren van je merk op evenementen en beurzen, de mogelijkheden zijn eindeloos. Met onze expertise en creativiteit helpen we je om het maximale uit je visuele content te halen en je merk effectief te positioneren in de digitale wereld.

Bekijk onze diensten

Gratis vrijblijvend gesprek

Stap in de wereld van Foto en Video en ontdek de verrassende mogelijkheden die het met zich meebrengt. Onze Foto en Video-expert staat paraat om tijdens dit gesprek samen met jou te verkennen en jouw visuele behoeften te doorgronden. Laat ons weten hoe jij je producten en diensten wilt presenteren. Stel al je vragen zonder terughoudendheid. Jouw wensen en visie staan centraal, en we zetten ons volledig in om jou tevreden te stellen. Ben je er klaar voor om je merk naar een hoger niveau te tillen? De koffie staat klaar!

Foto_220.jpg

Ons laatste nieuws

De laatste nieuwsfeitjes, publicaties en actualiteiten die jij moet weten

bottom of page