top of page
social media leten beheren

Social Media

Zijn andere urgente verplichtingen op dit moment de overhand aan het nemen, waardoor de social media van jouw bedrijf naar de achtergrond worden geduwd? Geen zorgen, wij staan voor je klaar om je volledig te ontzorgen op het gebied van social media marketing. Met onze expertise kun je met een gerust hart de verantwoordelijkheid uit handen geven, terwijl we je merk online laten schitteren en groeien.

Social Media marketing

Afgelopen jaren is social media zo hard gegroeid dat we er bijna niet meer omheen kunnen. Vooral op het gebied van marketing kunnen we social media niet meer wegdenken. Social media marketing kan een grote invloed hebben op het succes van bedrijven. Er liggen hier dan ook grote kansen. Via verschillende platformen zoals FacebookInstagramLinkedInTwitter en TikTok kan jij je doelgroep vinden en makkelijk met deze doelgroep in contact komen. Het is een krachtige methode waarbij jouw doelgroep sneller wordt bereikt door de eindeloze mogelijkheden. Voorbeelden zijn tijdlijnen, stories, marketplaces en ga zo maar door. Door toffe content te combineren met de juiste targeting kan jouw bedrijf/organisatie de maximale engagement bereiken.

​Het onderhouden van voortdurend contact met je (potentiële) klanten is van groot belang. Deze vorm van communicatie vereist aanzienlijke kennis en ervaring op dit gebied. Hoe prikkel je de interesse van je volgers en wat voor soort berichten moet je creëren om meer volgers aan te trekken? Een diepgaand begrip van de fijne kneepjes van sociale media is cruciaal als je wilt opvallen bij de juiste doelgroep.

video marketing Bessems Maastricht
Social media beheer bessems marketing service maastricht.png
social media beheer voor barbershop future

Social Media is onmisbaar in 2024

Voor veel bedrijven en organisaties is het lastig om buiten alle werkzaamheden nog aandacht te spenderen aan hun social media kanalen. Het neemt namelijk veel tijd in beslag en het is voor velen een irritante klus. Toch liggen er op je tijdlijn veel meer kansen voor je bedrijf dan je denkt. Met de juiste content en de juiste strategie weet Bessems Marketing Service van een potentiële klant een klant te maken. Wij ademen namelijk social media uit en wij doen er alles aan om jouw social media accounts naar een hoger niveau te tillen.

Het jaar 2024 laat duidelijk zien dat social media onmisbaar is geworden. In 2022 telde Nederland maar liefst 9,9 miljoen Facebookaccounts, waarvan 7,6 miljoen actief betrokken gebruikers waren. Een vergelijkbare opmars was zichtbaar bij Instagram, met 7,8 miljoen Nederlandse gebruikers in 2023 - een aanzienlijke groei vergeleken met de 6,6 miljoen van het voorgaande jaar, 2022. LinkedIn behoudt zijn aantrekkingskracht als podium voor zakelijke interacties en blijft tevens een vruchtbare voedingsbodem voor netwerken en wervingsmogelijkheden bieden.

Binnen 2 weken je socials on-point hebben?

Elke bericht, iedere interactie, elke sociale bezigheid - ze dienen stuk voor stuk doelgericht te zijn en een blijvende indruk achter te laten. Wij noemen dit principe "Always on-point". Dat is voor ons de manier waarop social media hoort te zijn.

Binnen slechts twee weken hebben wij de capaciteit om jouw aanpak op social media tot in de puntjes te verzorgen, dankzij ons uitgekiende gameplan. Met onze expertise tillen we jouw aanwezigheid op sociale media naar een nieuw niveau van impact en effectiviteit.

instagram social media beheer
facebook social media beheer
linkedin social media beheer
tik tok social media beheer

Een selectie van content en campagnes waar we trots op zijn. Dit zijn voorbeelden die laten zien dat strategie, creativiteit en samenwerking leiden tot impact. Klaar om ons volgende succesverhaal te worden?

Maak kennis met ons stappenplan voor Social Media

stappen plan voor webontwerp

1. Doelstellingen & strategie

We stellen duidelijke doelen vast voor je social media plan, zoals merkbekendheid vergroten, betrokkenheid verhogen of meer websiteverkeer genereren.

doelgroep onderzoek

2. Doelgroep & onderzoek

We onderzoeken jouw doelgroep, hun behoeften, interesses en online gedrag. Deze inzichten vormen de basis voor boeiende en relevante content.

content kalender

3. Content kalender

We plannen afbeeldingen, video's en blogs in ons inhoudsplan. Met een contentkalender zorgen we voor consistentie en variatie in geplaatste berichten.

likes genereren social media

4. Liken maar!

Concepten worden gepland, doelgroep en kanalen ingesteld, en hashtags toegevoegd voor meer bereik. Wekelijks verschijnen berichten op verschillende kanalen.

analyseren

5. Analyseren

​Wij monitoren de campagne-resultaten zorgvuldig en delen ze met jou. We passen de strategie aan op basis van deze inzichten en blijven voortudren verbeteren.

Marketing bedrijf_edited.png

Ons stappenplan voor

Social Media

Gebruikers beoordelen ons met 5 uit 5

Bessems marketing Maastricht
5 sterren review Bessems Marketin Service

Alleen maar lovende woorden!

Marketing Maastricht
Bessems Marketing Service review

Alleen maar lovende woorden voor Bessems Marketing Service! Quiam en zijn team leveren kwaliteit, komen afspraken na en weten waar ze over praten. Ons festival heeft een enorme boost gekregen doordat er gebruik is gemaakt van doordachte marketing tactieken!

OFF THE MILL

Dean Scheppers

Eigenaar Off The Mill Festival

Zeer tevreden!

search.png
5 sterren review Bessems Maastricht

Niet alleen de communicatie die soepel verloopt, ook de uitvoering van verschillende opdrachten verliep naar wens. Zeer tevreden met de diensten van Bessems Marketing Service!

Jarno Errens

Jarno Errens

Professionele vechter voor de UFC 

Adverteren via Social Media

adverteren via social media
Advertenties draaien op social media

Wij weten hoe we de aandacht van jouw doelgroep kunnen grijpen met krachtige visuele advertenties. Zelfs in een snelle wereld waar mensen hun sociale media snel doorlopen, weten onze advertenties op te vallen. Volledig afgestemd op jouw huisstijl en geschreven met de juiste tone of voice, creëren wij boeiende en opvallende advertenties.

In nauwe samenwerking met jou stellen we doelen vast en onderzoeken we de mogelijke resultaten van een Social Media campagne voor jouw bedrijf. We bestrijken niet alleen de traditionele marketingaspecten, maar kijken ook naar de kansen die adverteren met zich meebrengt. Na het definiëren van jouw doelen, stellen we een campagneplan op dat pas van start gaat na jouw goedkeuring. Hiermee richten we ons zowel op reguliere berichten als op doelgerichte geadverteerde content op verschillende sociale mediaplatforms.

In het campagneplan houden we rekening met jouw advertentiebudget en verdelen dit over de berichten. We begrijpen dat niet elk bericht geschikt is om te adverteren. Om voortdurende verbetering te waarborgen, plannen we regelmatig evaluatiegesprekken om successen en uitdagingen te analyseren, en passen we het plan aan waar nodig.

Bekijk onze diensten

GIFS op jouw Socials!

Het is tegenwoordig onmisbaar voor bedrijven om Instagram Stories op te nemen in hun social media strategie. Het toevoegen van je eigen gepersonaliseerde GIFs aan je stories kan het nog leuker maken. GIFs zijn niet alleen vermakelijk en leuk maar zijn ook van onschatbare waarde voor het creëren van een sterke merkidentiteit en online aanwezigheid. Met behulp van gepersonaliseerde GIFs die je merk weerspiegelen, kun je je publiek op een unieke en opvallende manier bereiken. Wil je GIFs van je logo, leuke foto’s of vette animaties die je publiek verbinden en hen laat weten waar je merk voor staat? Wij kunnen je helpen, de mogelijkheden voor GIFs zijn eindeloos.

GIFS laten maken

Ons laatste nieuws

De laatste nieuwsfeitjes, publicaties en actualiteiten die jij moet weten

bottom of page