top of page
Bessems Marketing Service social media beheer Maastricht.jpg

Social Media

Heb je het te druk met allerlei andere zaken die prioriteit hebben waardoor je niet toekomt aan de social media van jouw bedrijf? Wij ontzorgen je volledig op het gebied van social media marketing.

Social Media marketing

Afgelopen jaren is social media zo hard gegroeid dat we er bijna niet meer omheen kunnen. Vooral op het gebied van marketing kunnen we social media niet meer wegdenken. Social media marketing kan een grote invloed hebben op het succes van bedrijven. Er liggen hier dan ook grote kansen. Via verschillende platformen zoals FacebookInstagramLinkedIn,

Twitter en TikTok kan jij je doelgroep vinden en makkelijk met deze doelgroep in contact komen. Het is een krachtige methode waarbij jouw doelgroep sneller wordt bereikt door de eindeloze mogelijkheden. Voorbeelden zijn tijdlijnen, stories, marketplaces en ga zo maar door. Door toffe content te combineren met de juiste targeting kan jouw bedrijf/organisatie de maximale engagement bereiken. 

Social media beheer bessems marketing service maastricht.png
Marketing bedrijf Bessems Marketing Service uit Maastricht.jpg

Social Media beheer

Voor veel bedrijven en organisaties is het lastig om buiten alle werkzaamheden nog aandacht te spenderen aan hun social media kanalen. Het neemt namelijk veel tijd in beslag en het is voor velen een irritante klus. Toch liggen er op je tijdlijn veel meer kansen voor je bedrijf dan je denkt. Met de juiste content en de juiste strategie weet Bessems Marketing Service van een potentiële klant een klant te maken. Wij ademen namelijk social media uit en wij doen er alles aan om jouw social media accounts naar een hoger niveau te tillen.

Onze social media werkzaamheden leveren precies de resultaten die je nastreeft. Elke post, elke interactie, elke sociale activiteit; het moet allemaal on-point zijn en impact maken. We noemen het ''Always on-point''. That's social media the way we like it. In slechts 2 weken kunnen we jouw social media aanpak on-point maken met ons gameplan.

Benieuwd hoe wij jou verder kunnen helpen?

Adverteren via sociale media

Bij Bessems Marketing Service doen we ook aan adverteren op verschillende social media kanalen. Social media advertising is namelijk de perfecte en meest doelgerichte manier om het beste uit je budget te halen. We richten ons namelijk heel nauwkeurig op de demografie, geografie en interesses van jouw doelgroep.

✓ Extreem nauwkeurige targeting van doelgroep

✓ Genereert websitebezoekers, leads en conversies

✓ Resultaat is direct meetbaar en inzichtelijk

✓ Direct inzicht in wat je campagne kost en ook        wat deze je oplevert

Social Media advertentie uitbesteden.jpg
Webshop op instagram.jpg

Jouw eigen winkel

op social media

Sinds de introductie van Facebook & Instagram shopping is social media steeds meer een

e-commerce platform aan het worden. Je kunt namelijk via deze mogelijkheid heel eenvoudig vanuit Facebook of Instagram kopen. Als online winkel is dit een feature die je niet mag missen. Wij helpen jou met het maken van een goedwerkende online shop op deze platformen zodat jouw bedrijf een boost krijgt. Jouw social media kanaal beschikt dan over een aantrekkelijke winkeletalage op sociale media. Dit biedt jouw bedrijf weer extra mogelijkheden om te innoveren.

bottom of page