top of page
DSC03591.jpg

Leonardo Marcos

Look & feel creëren voor streatwear brand

Klant

Leonardo Marcos

Sector

Kleding en Textiel

Aanvraag

Leonardo Marcos is een streetwear brand, opgericht in 2021 in het zuiden van het land. Ze leveren hoogwaardige kwaliteit streetwear kleding en wilden voor hun collectie graag een video & collectie shoot in de smaak van hun merk.

Diensten

Fotografie, Video

Klant sinds

2021

De opdracht

Het maken van alternatieve foto's op een speciale manier inclusief een video die net zo hard eruit springt als de foto's. Dit was de aanvraag die kledingontwerper Leonardo Marcos had. Bij Bessems Marketing Service houden we wel van een uitdaging op zijn tijd en dus gingen wij aan de slag.

De kledingwereld heeft een markt waar heel veel concurrentie is. Om te kunnen groeien binnen deze markt, is het heel belangrijk dat je adverteert met de juiste content. Als deze content dan ook nog eens volledig aansluit bij de wensen en ambities van het bedrijf, heb je de ideale situatie gecreëerd. Dit was het geval bij Leonardo Marcos.

Bedrijfsfilm maken in Maastricht.png

Het is meer dan je denkt...

Een goede commercial schieten en goede alternatieve foto’s maken. Dit komt natuurlijk niet zomaar uit de lucht vallen... hé! Of toch wel! Bij Bessems Marketing Service nemen wij al het werk van je af. Wij gaan zelf op zoek naar perfecte locaties en vinden zelf de modellen die passen binnen het item. 

 

We bespreken natuurlijk altijd de wensen en behoeften van het bedrijf en samen met onze ideeën komt er altijd wel te gekke content uit die ervoor zorgt dat jouw bedrijf, organisatie of brand een extreme boost ontvangt. 

DSC03748.jpg
DSC03560.jpg
DSC03489.jpg
DSC03579.jpg
DSC03598.jpg
DSC03582.jpg
video laten maken in Maastricht.jpg

'' Ze denken altijd goed met je mee! ''

Ik ben via via in contact gekomen met Bessems Marketing Service, direct de eerste keer top kwaliteit geleverd! Hierna ook meer samenwerkingen aangegaan, denkt altijd mee met de klant en weet alles mooi af te werken.

Marcos

Eigenaar Leonardo Marcos

bottom of page