top of page
Leonardo Marcos bedrijfsfilm voor kleding

Leonardo Marcos

Het creëren van videoclips en het vastleggen van de collectie tijdens fotosessies.

Klant

Leonardo Marcos

Sector

Kleding en Textiel

Diensten
Aanvraag

Leonardo Marcos is een streetwear brand, opgericht in 2021. Gedreven door hun toewijding aan hoogwaardige streetwearkleding, wilden ze de essentie van hun merk vastleggen in een reeks video's en fotoshoots voor diverse collecties.

Fotografie, video, editing

Klant sinds

2021

De opdracht

Leonardo Marcos, stelde een uitdagende opdracht voor: het creëren van alternatieve en opvallende foto's, vergezeld van een video die evenveel indruk zou maken als de beelden zelf. Bij Bessems Marketing Service omarmen we graag uitdagingen, en dus gingen we vol enthousiasme aan de slag.

De kledingindustrie is een zeer competitieve markt, waarin het van essentieel belang is om te adverteren met de juiste content om te kunnen groeien. Wanneer deze content ook nog eens naadloos aansluit bij de wensen en ambities van het bedrijf, ontstaat de ideale situatie. En dat was precies het geval bij Leonardo Marcos.

Maak kennis met ons stappenplan voor videografie

videoproductie voor je brand

1. Inventariseren

In een persoonlijk gesprek werpen we een blik op jouw wensen. Samen stellen we een plan op en creëren we een offerte op maat Bij goed-keuring gaan wij van start!

opnamendag kleding shoot

2. Opnamendag

Vervolgens gaan we aan de slag op locatie met het maken van jouw content. Dit proces wordt gestuurd door een draaiboek dat je voorafgaand al hebt ontvangen.

marketing

3. Bewerkingsproces

Zodra de inhoud is gecreëerd, nemen we het bewerkingsproces ter hand. We smeden alle vastgelegde beelden samen tot een alles-in-één concept.

video en foto content

4. Aanpassingsronde

We realiseren ons dat perfectie niet altijd direct bereikt wordt. Daarom stellen we vrijblijvende aanpassingen voor, zodat we kunnen doorgaan tot de klant volledig tevreden is.

boost je brand met video conten

5. Boosten!

Nu is het tijd om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met je content! Dit kan via social media of zelfs je website, we staan klaar om je te ondersteunen.

Marketing bedrijf_edited.png

Het creatieve proces van

Videografie

Maastricht
Marketing
Maastricht marketing
Reclame
Reclame bureau
reclame bureau maastricht

Ze denken altijd goed met je mee!

Marketing bureau
Bessems Marketing Maastricht

Ik ben via via in contact gekomen met Bessems Marketing Service, direct de eerste keer top kwaliteit geleverd! Hierna ook meer samenwerkingen aangegaan, denkt altijd mee met de klant en weet alles mooi af te werken.

Marcos Leonardo
Marcos Leonardo

Eigenaar Leonardo Marcos

bottom of page