top of page
Website laten maken in Maastricht.jpg

Webontwerp

Jouw website is jouw online-visitekaartje!

Website laten maken

Bessems Marketing Service ontwikkelt websites met een uniek design en eigen karakter. Wanneer jij je website laat ontwerpen wil je natuurlijk een webdesign dat bij jouw bedrijf past. Dit moet aansluiten bij de identiteit van jouw organisatie en de wensen van jouw klanten. Het team van Bessems Marketing Service verwerkt je unieke bedrijfsidentiteit in een modern, gebruiksvriendelijk en bovenal resultaatgericht ontwerp.

Marketing bedrijf Maastricht.jpg

Een webwinkel laten maken!

Een webshop laten bouwen in Maastricht.png

Het maakt niet uit in welke branche jouw bedrijf actief is of met welke intentie jij jouw website gaat gebruiken. Bessems Marketing Service heeft voor ieder type onderneming een passende oplossing! Uiteraard geldt dit ook voor de commerciële kant! Het team van Bessems Marketing Service zorgt voor een op maat gemaakte webwinkel die geheel mobiel, gebruikers- en conversievriendelijk is. Wij weten namelijk hoe belangrijk de ervaring van de klant onderweg naar de conversie is. Wij weten hoe wij klanten kunnen trekken én behouden! Uiteindelijk leidt dit natuurlijk tot een hogere conversie voor jouw bedrijf!

Bessems Marketing Service maakt voor jouw onderneming een webshop die alles in huis heeft. Van een fris design, geheel in jouw huisstijl, tot een online winkel die super makkelijk te gebruiken is. We maken het voor jou mogelijk om direct toegang te krijgen tot je bestellingen, klanten, producten, kortingen, pakbonnen en facturen. Bovendien worden de pakbonnen en facturen ook nog eens automatisch gemaakt voor jou en de klant.

Benieuwd hoe wij jou verder kunnen helpen?

Een basis  voor een goede vindbaarheid!

Tijdens de bouw van jouw gloednieuwe website zorgen wij ervoor dat alles 'onder de motorkap' er perfect uitziet. Technisch wordt de website geoptimaliseerd waardoor jouw website potentie heeft om goed gevonden te worden via Google. Een website kan er super uitzien, maar als deze niet vindbaar is via Google, wordt het doel niet bereikt. Door middel van SEO, SEA en linkbuilding kunnen we nieuwe en bestaande sites verbeteren op het gebied van vindbaarheid binnen Google.

Een goede vindbaarheid SEO Maastricht.jpg
Positie bovenaan google SEO.jpg

Een mobiele versie

is noodzakelijk

Dit klopt! De huidige websites moeten mobielvriendelijk zijn om hoog te kunnen scoren op Google. Daarom krijg je bij Bessems Marketing Service automatisch een mobielvriendelijke website die optimaal is om via alle mobiele media te scoren.

Bij ons krijg je uitsluitend een snel reagerende website die goed werkt op tablets, smartphones en desktops.

Dit wordt allemaal mogelijk gemaakt zonder dat er afbreuk wordt gedaan aan het ontwerp.

Jouw eigen online visitekaartje!

Jouw website is jouw online-visitekaartje!

Door de professionele ontwerpen en hosting opties die wij jouw kunnen bieden heeft jouw bedrijf binnen no-time een professionele, vlot werkende website.

Is een positie bovenaan de zoekresultaten van Google iets wat jij voor ogen hebt? Dan ben je bij Bessems Marketing Service aan het juiste adres.

Bessems Marketing Service Google Seo Maastricht.png

Deze bedrijven waren jou al voor

Een selectie van websites waar we trots op zijn. 

Een website voor jouw bedrijf bessems marketing service
Website ontwerpen in Maastricht
Website bedrijf in Maastricht Bessems Marketing Service
Bouwen van een website in Maastricht
Website laten bouwen in Maastricht
Website ontwerp in Maastricht
bottom of page