top of page
webshop laten maken

Webshop laten maken

Ons ervaren team van webontwerpers staat gereed om van jouw webshop een indrukwekkend digitaal platform te maken. We streven ernaar om jouw webshop zowel visueel aantrekkelijk als technisch solide te maken, met de hoogste mate van gebruiksvriendelijkheid. Of je nu behoefte hebt aan een geheel nieuwe webshop of een upgrade van je bestaande platform, bij ons vind je de gewenste expertise.

Ongeacht de bedrijfstak waarin jouw onderneming opereert of het doel van je website, biedt Bessems Marketing Service geschikte oplossingen voor elke soort onderneming. Dit geldt eveneens voor de zakelijke facetten. Het team van Bessems Marketing Service staat garant voor op maat gemaakte webwinkels die volledig geoptimaliseerd zijn voor mobiel gebruik, gebruiksvriendelijkheid en conversie.

We begrijpen hoe cruciaal de klantbeleving op weg naar conversie is en weten hoe klanten aan te trekken én te behouden. Het resultaat is een aanzienlijke verhoging van de conversiepercentages voor jouw bedrijf. Bessems Marketing Service creëert een allesomvattende webshop voor jouw onderneming. Van een verfrissend ontwerp in lijn met jouw huisstijl tot een gebruiksvriendelijke online winkel.

​Wij verschaffen je directe toegang tot bestellingen, klantgegevens, productinformatie, kortingen, pakbonnen en facturen. Zelfs pakbonnen en facturen worden automatisch gegenereerd voor zowel jou als je klanten.

webshop webwinkel laten maken in maastricht marketing bedrijf
realiseer jouw eigen online webwinkel

Realiseer jouw ideale webwinkel

Droom je van een webshop die naadloos bij jouw visie aansluit? Aarzel niet om contact met ons op te nemen en maak kennis met ons toegewijde team. Samen met jou zetten we een krachtige online aanwezigheid neer die perfect past bij jouw unieke merkidentiteit. Onze prioriteit ligt volledig bij het verwezenlijken van jouw visie en verwachtingen. We streven naar een webshop die niet alleen visueel verbluffend is, maar ook uiterst functioneel en doeltreffend.

Onze prioriteit ligt volledig bij het verwezenlijken van jouw visie en verwachtingen, en we begrijpen dat gebruikerservaring een cruciale rol speelt bij het succes van elke webshop. We streven naar een webshop die niet alleen visueel verbluffend is, maar ook uiterst functioneel, intuïtief en gebruiksvriendelijk. Van de eerste klik tot aan het afronden van een aankoop, elke interactie op de webshop moet de bezoeker moeiteloos begeleiden en aanzetten tot actie.

Jouw merk online verkopen!

Geef je merk de kans om te schitteren via een webshop die een onuitwisbare indruk achterlaat. Met onze bekwaamheid in professioneel ontwerp en geavanceerde hostingoplossingen, kun je snel beschikken over een gestroomlijnde en naadloos werkende webshop die jouw merk perfect weerspiegelt.

Het is van cruciaal belang om de impact van jouw online aanwezigheid niet te onderschatten en nieuwe kansen te ontketenen. Dankzij onze ontwerpvaardigheden en krachtige hostingoplossingen kun je in een handomdraai een webshop lanceren die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook foutloos presteert. Dit zal resulteren in positieve interacties en stimuleert de groei van jouw bedrijf.

webshop op google ranken
webshop via wix maken
Woocommerce website maken
webshop via shopify maken

Een selectie van content en campagnes waar we trots op zijn. Dit zijn voorbeelden die laten zien dat strategie, creativiteit en samenwerking leiden tot impact. Klaar om ons volgende succesverhaal te worden?

Maak kennis met ons stappenplan voor webontwerp

webshop laten maken

1. Inventariseren

In een persoonlijk gesprek leren we jouw onderneming kennen, geven persoonlijk advies en stellen een offerte op maat op. Bij goed-keuring gaan wij van start!

goedkoop webwinkel

2. Informatie aanleveren

Je levert alle benodigde informatie aan, waaronder teksten, afbeeldingen, video's, logo's en andere inhoud die op de website geplaatst dient te worden.

website ontwikkelen

3. Ontwikkelen

We zetten jouw doelen, strategie en huisstijl om in een op maat gemaakt webdesign. Via verschillende feedbackrondes perfectioneren we het design volgens jouw wensen.

online winkel lanceren

4. Lanceren

Na controle en goedkeuring van beiden partijen, wordt de website online gezet. Ook geven we je instructies over hoe je de website zelf kunt bewerken.

snel een webshop maken en boosten

5. Boosten!

Nu is het tijd om zoveel mogelijk bezoekers te trekken! Hierbij kunnen onze aanvullende diensten zoals SEO, SEA en online marketing groot verschil in maken.

Marketing bedrijf_edited.png

Zo maken wij onze

Webshops

Gebruikers beoordelen ons met 5 uit 5

Bessems marketing Maastricht
5 sterren review Bessems Marketin Service

Hij denkt kritisch met je mee!

Marketing bureau Maastricht
5 sterren review Bessems Marketing Maastricht Service Website

Quiam is een top video marketeer! Zijn podcasts zijn professioneel opgenomen, bewerkt en verstuurd, waarbij hij visuele elementen combineert met boeiende inhoud. Hij denkt kritisch met je mee en gaat geen uitdaging uit de weg...

Pear To Happiness

Kyara Limpens

Eigenares Pear To Happiness

Uitstekende oplossingen!

Google Maasticht
5 sterren review Bessems Marketing Maastricht Service Website

Bessems Marketing Service biedt uitstekende oplossingen voor webdesign en online marketing. Naast de service zijn ze altijd bereid om een net iets extra's te doen en beschikken zij over de nodige kennis binnen hun vakgebied.

Pegasus Uitvaartzorg

Pim Senff

Marketeer Pegasus Uitvaartzorg

Hoe werkt Quiam Bessems samen met Kjell Kuijpers aan Bessems Marketing Service

Onze werkmethode voor Webontwerp

Bij het creëren van een webshop spelen tal van factoren een cruciale rol. Alvorens we de handen uit de mouwen steken, hechten we enorm veel waarde aan een persoonlijk gesprek waarin we jouw visie nauwgezet beluisteren en waarin we persoonlijk advies verstrekken. Dit biedt ons diepgaand inzicht in jouw bedrijf en de stappen die je wenst te ondernemen. We verkennen jouw doelstellingen en welke koers je wenst te varen.

Na dit gesprek stellen we een op maat gemaakte en gepersonaliseerde offerte voor je op. Bij Bessems Marketing Service staat transparantie centraal: één allesomvattende prijs, zonder onplezierige verrassingen.

Nadat je de offerte hebt goedgekeurd, nemen onze specialisten onmiddellijk het voortouw om jouw webshop te ontwikkelen. We vertalen jouw doelen, strategie en huisstijl naar een op maat ontworpen webdesign. Onze expertise omvat diverse platforms, zoals WIXShopify en WordPress. Na zorgvuldige inspectie en goedkeuring van beide partijen gaat de webshop live. Bovendien ontvang je instructies om zelf aanpassingen te maken, met onze specialisten als solide ondersteuning wanneer nodig.

De basis van een goede vindbaarheid!

Tijdens het ontwikkelen van jouw splinternieuwe website besteden wij aandacht aan elk klein technisch detail. We zorgen ervoor dat alles "onder de motorkap" perfect is afgesteld. Dit technische optimalisatieproces legt een solide basis voor de vindbaarheid van jouw website op Google. Want wat heb je aan een prachtige website als deze niet tevoorschijn komt wanneer mensen zoeken?

Het is niet enkel de visuele aantrekkelijkheid die telt, maar ook de zichtbaarheid op Google die een cruciale rol speelt in het bereiken van jouw doelen. Hier komt onze expertise in zoekmachineoptimalisatie (SEO), zoekmachine-advertenties (SEA), en het opbouwen van kwalitatieve links (linkbuilding) om de hoek kijken. Met deze strategieën kunnen we zowel nieuwe als bestaande websites optimaliseren om beter vindbaar te zijn in Google. Dit betekent dat jouw website niet alleen mooi is om naar te kijken, maar ook succesvol wordt in het bereiken van het gewenste publiek en het genereren van de gewenste resultaten.

Vindbaarheid in Google vergroten SEO bedrijf Maastricht.jpg

Ons laatste nieuws

De laatste nieuwsfeitjes, publicaties en actualiteiten die jij moet weten