top of page
Grafisch ontwerp

Grafisch ontwerp

Trek de aandacht met een wereld van visuele creativiteit! Bij ons vind je een scala aan ontwerpdiensten, van unieke logo's en professionele huisstijlen tot opvallende visitekaartjes, banners, flyers en posters. Versterk je bedrijfsimago, verspreid je boodschap en vergroot je online aanwezigheid met onze expertise. Bij ons worden ideeën werkelijkheid in prachtige visuele ontwerpen.

Logo en huisstijl ontwerp

Geef je bedrijf een krachtige en onderscheidende uitstraling! Of je nu nog geen volledige huisstijl hebt, een logo mist, of als je niet helemaal tevreden bent met je huidige visuele identiteit, onze grafische experts staan paraat. Het creëren van een effectief logo en een complete huisstijl vraagt om nauwkeurige aandacht en doordachte strategie. Deze elementen moeten namelijk naadloos aansluiten bij je bedrijfsimago en de specifieke doelgroep die je wilt aanspreken.

Ongeacht of je een startende ondernemer bent zonder visuele identiteit of al een bestaande huisstijl en logo hebt, onze expertise staat tot je beschikking om een ontwerp te creëren dat veelzeggend is en meer communiceert dan woorden alleen. Wij zijn bedreven in het vormgeven van moderne, inspirerende ontwerpen die je merk een aanzienlijke boost geven. Dat is waar onze kracht ligt!

huisstijl ontwerpen voor je bedrijf
Promotie materiaal ontwerpen als bedrijf in Maastricht
offline marketing Bessems marketing service

De kracht van promotie materiaal

Met een doordacht logo en een consistente huisstijl in handen, betreed je een wereld waar creatieve vrijheid en zakelijk succes samensmelten. Van het bouwen van een onuitwisbare online aanwezigheid tot het creëren van een gedenkwaardige fysieke aanwezigheid, jouw logo en huisstijl openen de deur naar een scala aan mogelijkheden.

Stel je voor: met een verbluffend logo trek je moeiteloos de aandacht van je doelgroep op sociale media, genereer je nieuwsgierigheid op je website en laat je een blijvende indruk achter op je visitekaartjes en promotionele materialen. En dat is nog niet alles! Jouw huisstijl dient als de coherente draad die je merkidentiteit door al je communicatie-uitingen weeft. Van e-mails tot presentaties, van banners tot brochures, jouw huisstijl zorgt voor consistentie en versterkt de herkenbaarheid van je merk.

Ontdek de veelzijdigheid van Bessems Marketing Service! Naast het ontwikkelen van logo's en huisstijlen, verzorgen we ook op maat gemaakt promotiemateriaal voor zowel online als offline marketing. Met de juiste knowhow en strategische partners brengen we jouw marketinginspanningen naar nieuwe hoogten. Jouw succes is onze drijfveer!

De Ultieme Partner!

Met een rijke ervaring van meer dan 8 jaar zijn wij de ultieme partner op het gebied van professioneel grafisch ontwerp. Ons uitgebreide traject in de grafische ontwerpwereld stelt ons in staat om met vertrouwen te beweren dat we precies begrijpen wat nodig is om visuele concepten tot leven te brengen. We beschikken over geavanceerde tools en beheersen de kunst van programma's zoals die van Adobe om jouw visuele content naar een hoger niveau te tillen. Of het nu gaat om het creëren van gedetailleerde illustraties of het overbrengen van je merkidentiteit, wij staan klaar om jouw visie tot leven te brengen met impactvolle grafische elementen en meeslepende ontwerpen.

adobe photoshop
adobe indesign
adobe after effects
adobe lightroom

Het design van een logo

Logo's ontwerpen Maastricht

Een professioneel logo maken is meer dan letters en afbeeldingen samenvoegen. Een goed ontworpen logo spreekt zowel nieuwe als bestaande klanten aan en laat een blijvende indruk achter. Het fungeert als herkenbaar symbool dat je merk essentieel weergeeft en positieve associaties oproept. Denk aan iconische logo's zoals de gele 'M' van McDonald's, het Apple-appeltje voor innovatie en elegantie, de glimlach van Amazon voor klanttevredenheid, en de blauwe vogel van Twitter voor verbondenheid en informatie delen.

Bij onze logo-ontwerpen is elke stap doordacht. We zorgen dat er een specifieke gedachte en betekenis achter zit, passend bij jouw bedrijfsidentiteit. Wanneer je besluit een logo en huisstijl bij ons te verkrijgen, stellen wij het volgende graag tot je beschikking:

vinkje

Een design dat zowel uniek als professioneel is.

vinkje

Onbeperkt schaalbaar (vector)

vinkje

Diverse varianten (groot, klein, favicon, zwart-wit)

vinkje

Alle bestandtypen (.svg, .eps, .jpg, .png en meer)

Maak kennis met ons stappenplan voor Grafisch ontwerp

stappenplan voor SEO

1. Inventariseren

In een persoonlijk gesprek werpen we een blik op jouw wensen. Samen stellen we een plan op en creëren we een offerte op maat Bij goed-keuring gaan wij van start!

creatief bedrijf

2. Creatieve visie

Grafisch ontwerp begint met een creatieve visie, waarbij concepten, ideeën en boodschappen worden gevisualiseerd.

design bedrijf

3. Design proces

Verschillende visuele elementen, zoals kleuren, vormen, typografie en afbeeldingen, worden zorgvuldig gecombineerd om een samen-hangende compositie te creëren.

aanpassingsronde design bedrijf

4. Aanpassingsronde

We realiseren ons dat perfectie niet altijd direct bereikt wordt. Daarom stellen we vrijblijvende aanpassingen voor, zodat we kunnen doorgaan tot de klant volledig tevreden is.

boost je bedrijf met grafisch ontwerp

5. Boosten!

Nu is het tijd om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met je content! Dit kan via drukwerk, social media of zelfs je website, we staan klaar om je te ondersteunen.

Marketing bedrijf_edited.png

Het creatieve proces van

Ontwerpen

Een selectie van content en campagnes waar we trots op zijn. Dit zijn voorbeelden die laten zien dat strategie, creativiteit en samenwerking leiden tot impact. Klaar om ons volgende succesverhaal te worden?

Gebruikers beoordelen ons met 5 uit 5

Bessems marketing Maastricht
5 sterren review Bessems Marketin Service

Alleen maar lovende woorden!

Marketing Maastricht
Bessems Marketing Service review

Alleen maar lovende woorden voor Bessems Marketing Service! Quiam en zijn team leveren kwaliteit, komen afspraken na en weten waar ze over praten. Ons festival heeft een enorme boost gekregen doordat er gebruik is gemaakt van doordachte marketing tactieken!

OFF THE MILL

Dean Scheppers

Eigenaar Off The Mill Festival

Zeer tevreden!

search.png
5 sterren review Bessems Maastricht

Niet alleen de communicatie die soepel verloopt, ook de uitvoering van verschillende opdrachten verliep naar wens. Zeer tevreden met de diensten van Bessems Marketing Service!

Jarno Errens

Jarno Errens

Professionele vechter voor de UFC 

Offline marketing drukwerk

Wij verzorgen ook drukwerk!

Bij ons kun je rekenen op hoogwaardig drukwerk dat jouw merk tot leven brengt. Van essentiële visitekaartjes die een blijvende indruk achterlaten tot opvallende flyers die de aandacht trekken.

Verwen je klanten met op maat gemaakte relatiegeschenken die jouw waardering laten zien. Denk aan praktische items zoals aanstekers die altijd handig zijn, of zelfs verrassende keuzes zoals auto geurtjes die je merk onderweg verspreiden.

En wanneer de feestdagen naderen, zijn onze gepersonaliseerde kerstballen een fantastische manier om je merk in de schijnwerpers te zetten. Kortom, wat je ook nodig hebt, ons drukwerkteam staat klaar om jouw visie om te zetten in tastbare, opvallende producten die de aandacht trekken en jouw merk laten stralen.

Gratis vrijblijvend gesprek

Ontdek de wereld van Creatief Ontwerp tijdens een vrijblijven gesprek met ons. Of je nu op zoek bent naar unieke logo's, opvallende huisstijlen, boeiende flyers, professionele visitekaartjes, indrukwekkend drukwerk, effectieve offline marketingstrategieën of andere innovatieve ontwerpoplossingen: Wij bieden een breed scala aan mogelijkheden om jouw merk visueel te versterken. Onze specialisten in Creatief Ontwerp staan klaar om samen met jou je visuele behoeften te verkennen. Laat ons weten hoe je je producten en diensten visueel wilt presenteren en voel je vrij om al je vragen te stellen. Jouw visie en doelen zijn onze prioriteit, en we werken hard om jouw tevredenheid te waarborgen. 

Grafisch ontwerper Quiam Bessems

Ons laatste nieuws

De laatste nieuwsfeitjes, publicaties en actualiteiten die jij moet weten

bottom of page