top of page
Barbershop Future

Barbershop Future

Het optimaliseren van websiteontwerp, klantbeleving en socialemediakanalen om de beste resultaten te behalen.

Klant

Barbershop Future

Sector

Persoonlijke Verzorging

Aanvraag

Barbershop Future opende op 23 april 2021 de deuren van hun nieuwe barbershop in Stein. Hiervoor wilden ze een geheel nieuwe website incl. beheer en een social media plan voor Instagram.

Diensten

Webdesign, social media, fotografie, grafisch

Klant sinds

2021

Website

Instagram

De opdracht

Barbershop Future vroeg ons voor een website en een social media pagina die on-point was binnen 2 weken. Bij Bessems Marketing Service houden we wel van een uitdaging en dus gingen we van start met dit geweldige project.

Voordat wij beginnen met een project doen wij altijd onderzoek. Wij starten altijd met een onderzoek om na te kunnen gaan wat de beste manier is om een product/dienst te promoten. Zo zijn we dan ook begonnen bij Barbershop Future. 

Het beheren van het social media account is het grootste deel binnen het project geweest. Het is een lange termijn samenwerking die tot op heden nog steeds actief is. Het Instagram account van Barbershop Future behaalt dagelijks nieuwe volgers en de Barbershop is bekender geworden bij hun doelgroep in de regio Zuid-Limburg.

Website voor kappers

Strategisch Social Media beheer!

Ontdek hoe Bessems Marketing Service de afgelopen twee jaar een succesvolle langetermijnsamenwerking heeft gevormd met Barbershop Future in Stein, waarbij we niet alleen een op maat gemaakt websiteontwerp hebben gerealiseerd, maar ook een doelgericht maandelijks social media plan hebben geïmplementeerd.

Ons professionele team heeft het volledige beheer van hun social media accounts op zich genomen, van tijdlijnen tot stories en zelfs advertentie campagnes. Dit betekent dat het personeel van Barbershop Future zich volledig kan richten op hun vak, zonder zich zorgen te maken over social media-beheer.

Bij Bessems Marketing Service nemen we de verantwoordelijkheid voor het creëren en beheren van posts, stories, advertenties en meer, met als resultaat een bloeiende online aanwezigheid voor Barbershop Future. Hierdoor kunnen zij zich concentreren op wat ze het beste doen, terwijl wij zorgen voor de optimale online vertegenwoordiging en groei van hun merk.

Social media voor kapperszaak barbershop future

Doelstellingen

rec (1).png

Website en social media.

rec (1).png

Stijging in bereikte accounts op sociale media.

rec (1).png

Vindbaar in Zuid-Limburg.

rec (1).png

Alle marketingkanalen met elkaar verbinden en klantenkring vergroten.

Resultaten

rec (1).png

Binnen 2 weken website en socials on-point.

rec (1).png

30% stijging van de omzet in de 12e maand.

rec (1).png

300% in Google zichtbaarheid.

rec (1).png

In de 12e maand 18.000 nieuwe bezoekers aangetrokken zonder advertentiekosten.

social media beheer
fotografie
video voor kapperszaak
website en social media beheer

2 weken is ook écht 2 weken!

Marketing bureau Maastricht
Bessems Marketing Maastricht

Wij werken nu 2 jaar samen met Bessems Marketing Service en ik kan zeggen dat ik heel tevreden ben van de diensten die ik afneem bij hun! In zo een korte tijd, geweldige resultaten. Top bedrijf!

Barbershop Future logo
Rozz

Eigenaar Barbershop Future

bottom of page