top of page
Fotograferen van je kapperszaak in Maastricht.jpg

Barbershop Future

Website + Social Media on-point binnen 2 weken

Klant

Barbershop Future

Sector

Persoonlijke Verzorging

Diensten

Webdesign, Social Media, Fotografie, Grafisch

Klant sinds

2021

Aanvraag

Barbershop Future opende op 23 april 2021 de deuren van hun nieuwe barbershop in Stein. Hiervoor wilden ze een geheel nieuwe website incl. beheer en een social media plan voor Instagram.

Website

Instagram

De opdracht

Barbershop Future vroeg ons voor een website en een social media pagina die on-point was binnen 2 weken. Bij Bessems Marketing Service houden we wel van een uitdaging en dus gingen we van start met dit geweldige project.

Voordat wij beginnen met een project doen wij altijd onderzoek. Wij starten altijd met een onderzoek om na te kunnen gaan wat de beste manier is om een product/dienst te promoten. Zo zijn we dan ook begonnen bij Barbershop Future. 

Het beheren van het social media account is het grootste deel binnen het project geweest. Het is een lange termijn samenwerking die tot op heden nog steeds actief is. Het Instagram account van Barbershop Future behaalt dagelijks nieuwe volgers en de Barbershop is bekender geworden bij hun doelgroep in de regio Zuid-Limburg.

Website ontwerpen in Maastricht.png

Doelstellingen

•   Website en social media.

•   Stijging in bereikte accounts op sociale media.
   Vindbaar in Zuid-Limburg.

   Alle marketingkanalen met elkaar verbinden en klantenkring       vergroten.

Resultaten

   Binnen 2 weken website en socials on-point.

•   18.000 nieuwe bezoekers zonder adverteren in de 12e maand.
   300% in Google zichtbaarheid.

   30% stijging van de omzet in de 12e maand.

Marketing bedrijf Bessems Marketing Service uit Maastricht.jpg

Social media beheer

Social media marketing is een marketingmiddel dat de afgelopen jaren steeds belangrijker is geworden. Dit is een krachtige methode waarbij jouw doelgroep sneller wordt bereikt door middel van de eindeloze mogelijkheden.

Denk aan tijdlijnen, stories, marketplaces en ga zo maar door. Door toffe content te combineren met de juiste targeting kan jouw bedrijf/organisatie de maximale engagement bereiken. 

 

Barbershop Future heeft de dienst social media marketing beheer bij ons gekozen met als resultaat dat veel nieuwe gezichten verwelkomd mochten worden bij de gloednieuwe barbershop in Stein.

post 65.jpg
post 92.jpg
post 95.jpg
post 63.jpg
post 94.jpg

'' 2 weken is ook écht 2 weken bij Bessems Marketing Service ''

Wij werken nu 1 jaar samen met Bessems Marketing Service en ik kan zeggen dat ik heel tevreden ben van de diensten die ik afneem bij hun! In zo een korte tijd, geweldige resultaten. Top bedrijf! 

Rozz

Eigenaar Barbershop Future

bottom of page