top of page
Foto_54.jpg

Recensies in één tik

Met de Google Review Kaart heb je de kracht om je online reputatie te versterken en je bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen. Deze slim ontworpen kaart biedt klanten een moeiteloze manier om hun feedback te delen en positieve ervaringen te delen. Eenvoudig en effectief, de kaart is een waardevol instrument om authentieke beoordelingen te verzamelen.

Hoe werkt het?

Met de Google Review Kaart heb je de kracht om je online reputatie te versterken en je bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen. Deze slim ontworpen kaart biedt klanten een moeiteloze manier om hun feedback te delen en positieve ervaringen te delen. Eenvoudig en effectief, de kaart is een waardevol instrument om authentieke beoordelingen te verzamelen.

 

Met deze kaart vergroot je niet alleen je geloofwaardigheid op Google, maar stimuleer je ook de betrokkenheid van klanten. Het gestroomlijnde ontwerp en de intuïtieve functionaliteit maken het gemakkelijk voor klanten om hun gedachten te delen, waardoor je bedrijf de aandacht krijgt die het verdient.

 

Krijg een voorsprong op je concurrentie en breng je online aanwezigheid naar een hoger niveau met de Google Review Kaart. Ontgrendel de kracht van positieve recensies en zie je bedrijf bloeien!

Google review kaarten
 • Heeft de recensie kaart een limiet?
  Nee, er is geen limiet aan het gebruik van de recensie kaart. Je kunt deze zo vaak gebruiken als je wilt, zonder beperkingen.
 • Kan ik de link op de recensie kaart wijzigen?
  Jammer genoeg kun je de link niet aanpassen nadat je de recensiekaart hebt aangemaakt. Als je een andere link wilt gebruiken, moet je een nieuwe recensiekaart bestellen met de bijgewerkte informatie.
 • Hebben klanten een Google-account nodig om een recensie te plaatsen?
  Ja, klanten moeten een Google-account hebben om een recensie te kunnen plaatsen. Het is echter goed om te weten dat de overgrote meerderheid van de smartphonegebruikers al een Google-account heeft. Volgens recente statistieken heeft maar liefst 93% van de smartphonegebruikers een Google-account. Dit betekent dat de meeste klanten al gereed zijn om eenvoudig en gemakkelijk een recensie achter te laten.
 • Werkt de recensie kaart op elke telefoon?
  Ja, de recensiekaart functioneert op de meeste moderne telefoons die NFC-technologie ondersteunen. NFC staat voor Near Field Communication, een technologie die draadloze communicatie mogelijk maakt over korte afstanden. De meerderheid van de recente smartphones, zowel Android als iOS, heeft ingebouwde NFC-mogelijkheden. Hierdoor is de recensiekaart compatibel met een uitgebreid assortiment aan telefoons en biedt het een optimale gebruikerservaring voor zowel Android- als iPhone-gebruikers.
 • Heb ik een Google Mijn Bedrijf profiel nodig?
  Ja, het is inderdaad nodig om dit te hebben. Gelukkig kun je dit gemakkelijk doen door slechts een paar stappen te volgen via Google zelf. Of vraag ons om hulp!
 • Is er nog iets wat ik moet doen nadat de recensiekaart is geleverd?
  Nee, jij hoeft niets extra te doen. De recensiekaart wordt volledig klaargemaakt voor gebruik en is reeds gekoppeld aan jouw Google Mijn Bedrijf-recensiepagina. Zodra je de kaart ontvangt, kun je meteen beginnen met het verzamelen van positieve Google-recensies.
Google recensie kaarten NFC

Waarom een Review Kaart?

Betrouwbare recensies vormen de kern van een succesvol bedrijf. In dit tijdperk van online aanwezigheid zijn positieve beoordelingen van onschatbare waarde. Onze op maat gemaakte Google Review Kaarten zijn ontworpen om klanten moeiteloos hun feedback te laten delen. Deze kaarten verlagen de drempel tot het achterlaten van een recensie en stimuleren klanten om hun positieve ervaringen te delen.

Waarom zijn deze kaarten van essentieel belang? Simpelweg omdat ze het proces vereenvoudigen: klanten kunnen direct naar jouw Google-recensiepagina worden geleid, waardoor de kans groter wordt dat ze een recensie achterlaten. Hierdoor vergroot je niet alleen je online zichtbaarheid, maar bouw je ook aan vertrouwen en geloofwaardigheid voor jouw bedrijf. Onze Google Review Kaarten zijn de sleutel tot het vergroten van jouw online reputatie door klanten gemakkelijk toegang te bieden tot het delen van hun positieve ervaringen. Bestel nu op onze webshop reviewkaartshop.nl

bottom of page