top of page
Foto_54.jpg

Recensies in één tik

Met de Google Review Kaart heb je de kracht om je online reputatie te versterken en je bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen. Deze slim ontworpen kaart biedt klanten een moeiteloze manier om hun feedback te delen en positieve ervaringen te delen. Eenvoudig en effectief, de kaart is een waardevol instrument om authentieke beoordelingen te verzamelen.

Hoe werkt het?

Met de Google Review Kaart heb je de kracht om je online reputatie te versterken en je bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen. Deze slim ontworpen kaart biedt klanten een moeiteloze manier om hun feedback te delen en positieve ervaringen te delen. Eenvoudig en effectief, de kaart is een waardevol instrument om authentieke beoordelingen te verzamelen.

 

Met deze kaart vergroot je niet alleen je geloofwaardigheid op Google, maar stimuleer je ook de betrokkenheid van klanten. Het gestroomlijnde ontwerp en de intuïtieve functionaliteit maken het gemakkelijk voor klanten om hun gedachten te delen, waardoor je bedrijf de aandacht krijgt die het verdient.

 

Krijg een voorsprong op je concurrentie en breng je online aanwezigheid naar een hoger niveau met de Google Review Kaart. Ontgrendel de kracht van positieve recensies en zie je bedrijf bloeien!

Google review kaarten
 • Is er een limiet verbonden aan de reviewkaart?
  Nee, er zijn geen beperkingen bij het gebruik van de reviewkaart. Je kunt deze zo vaak gebruiken als nodig is, zonder enige limiet.
 • Kan ik de link op de recensie kaart wijzigen?
  Helaas is het niet mogelijk om de link aan te passen nadat de Tripadvisor review kaart is aangemaakt. Als je een andere link wilt gebruiken, dien je een nieuwe recensiekaart te bestellen met de bijgewerkte informatie.
 • Is een Tripadvisor-account vereist voor klanten om een recensie achter te laten?
  Ja, het klopt dat klanten een TripAdvisor-account nodig hebben om een recensie achter te laten. Het is eenvoudig om een ​​account aan te maken of in te loggen via Google. Het is echter goed om te weten dat de overgrote meerderheid van de smartphonegebruikers al een Google-account heeft. Volgens recente statistieken heeft maar liefst 93% van de smartphonegebruikers een Google-account. Dit betekent dat de meeste klanten al gereed zijn om eenvoudig en gemakkelijk een recensie achter te laten.
 • Is de reviewkaart compatibel met elke telefoon?
  Ja, de reviewkaart werkt op de meeste moderne telefoons die NFC-technologie ondersteunen. NFC staat voor Near Field Communication, een technologie die draadloze communicatie mogelijk maakt over korte afstanden. De meerderheid van recente smartphones, zowel Android als iOS, heeft ingebouwde NFC-mogelijkheden. Hierdoor is de reviewkaart compatibel met een breed scala aan telefoons en biedt het een optimale gebruikerservaring voor zowel Android- als iPhone-gebruikers.
 • Is een Tripadvisor-pagina voor mijn bedrijf vereist?
  Ja, inderdaad, dit is noodzakelijk. Je kunt dit eenvoudig regelen via tripadvisor.nl of vraag ons om hulp.
 • Moet ik nog iets doen nadat de Tripadvisor-kaart is geleverd?
  Nee, je hoeft verder niets te doen. De TripAdvisor-kaart wordt volledig voor gebruik gereedgemaakt en is al gekoppeld aan jouw TripAdvisor-bedrijfsrecensiepagina. Zodra je de kaart ontvangt, kun je meteen beginnen met het verzamelen van positieve recensies.
Google recensie kaarten NFC

Waarom een Review Kaart?

Betrouwbare recensies vormen de kern van een succesvol bedrijf. In dit tijdperk van online aanwezigheid zijn positieve beoordelingen van onschatbare waarde. Onze op maat gemaakte Google Review Kaarten zijn ontworpen om klanten moeiteloos hun feedback te laten delen. Deze kaarten verlagen de drempel tot het achterlaten van een recensie en stimuleren klanten om hun positieve ervaringen te delen.

Waarom zijn deze kaarten van essentieel belang? Simpelweg omdat ze het proces vereenvoudigen: klanten kunnen direct naar jouw Google-recensiepagina worden geleid, waardoor de kans groter wordt dat ze een recensie achterlaten. Hierdoor vergroot je niet alleen je online zichtbaarheid, maar bouw je ook aan vertrouwen en geloofwaardigheid voor jouw bedrijf. Onze Google Review Kaarten zijn de sleutel tot het vergroten van jouw online reputatie door klanten gemakkelijk toegang te bieden tot het delen van hun positieve ervaringen. Bestel nu op onze webshop reviewkaartshop.nl

bottom of page