top of page
Snel reviews krijgen op Tripadvisor

Recensies in één tik

Met de Tripadvisor Review Kaart binnen handbereik, kun je jouw online reputatie versterken en je bedrijf naar ongekende hoogten tillen. Deze slim ontworpen kaart maakt het voor klanten eenvoudig om hun feedback te delen en positieve ervaringen te delen. Met gebruiksgemak en effectiviteit als kern, is deze kaart een waardevol instrument om authentieke beoordelingen te verzamelen en je bedrijf te laten schitteren op Tripadvisor.

Hoe werkt het?

Ben je op zoek naar een unieke manier om feedback van je gasten te verzamelen en je online reputatie te versterken? Zoek niet verder! Onze review kaartjes zijn de perfecte oplossing. Met hun opvallende ontwerp en duidelijke instructies moedigen ze je gasten aan om hun ervaringen te delen op Tripadvisor, waardoor je zichtbaarheid en geloofwaardigheid toenemen.

Of je nu een klein café, een boetiekhotel of een excursiebedrijf runt, onze kaartjes voldoen aan jouw merk en behoeften. Bovendien maken ze het gemakkelijk voor je gasten om hun feedback te delen, wat kan leiden tot waardevolle inzichten en positieve recensies die potentiële klanten aantrekken.

Schaf onze Tripadvisor review kaartjes aan en zie hoe je bedrijf groeit dankzij de kracht van positieve online beoordelingen. Bestel vandaag nog én ontvang hem morgen in je brievenbus!

Reviewkaart Tripadvisor
 • Is er een limiet verbonden aan de reviewkaart?
  Nee, er zijn geen beperkingen bij het gebruik van de reviewkaart. Je kunt deze zo vaak gebruiken als nodig is, zonder enige limiet.
 • Kan ik de link op de recensie kaart wijzigen?
  Helaas is het niet mogelijk om de link aan te passen nadat de Tripadvisor review kaart is aangemaakt. Als je een andere link wilt gebruiken, dien je een nieuwe recensiekaart te bestellen met de bijgewerkte informatie.
 • Is een Tripadvisor-account vereist voor klanten om een recensie achter te laten?
  Ja, het klopt dat klanten een TripAdvisor-account nodig hebben om een recensie achter te laten. Het is eenvoudig om een ​​account aan te maken of in te loggen via Google. Het is echter goed om te weten dat de overgrote meerderheid van de smartphonegebruikers al een Google-account heeft. Volgens recente statistieken heeft maar liefst 93% van de smartphonegebruikers een Google-account. Dit betekent dat de meeste klanten al gereed zijn om eenvoudig en gemakkelijk een recensie achter te laten.
 • Is de reviewkaart compatibel met elke telefoon?
  Ja, de reviewkaart werkt op de meeste moderne telefoons die NFC-technologie ondersteunen. NFC staat voor Near Field Communication, een technologie die draadloze communicatie mogelijk maakt over korte afstanden. De meerderheid van recente smartphones, zowel Android als iOS, heeft ingebouwde NFC-mogelijkheden. Hierdoor is de reviewkaart compatibel met een breed scala aan telefoons en biedt het een optimale gebruikerservaring voor zowel Android- als iPhone-gebruikers.
 • Is een Tripadvisor-pagina voor mijn bedrijf vereist?
  Ja, inderdaad, dit is noodzakelijk. Je kunt dit eenvoudig regelen via tripadvisor.nl of vraag ons om hulp.
 • Moet ik nog iets doen nadat de Tripadvisor-kaart is geleverd?
  Nee, je hoeft verder niets te doen. De TripAdvisor-kaart wordt volledig voor gebruik gereedgemaakt en is al gekoppeld aan jouw TripAdvisor-bedrijfsrecensiepagina. Zodra je de kaart ontvangt, kun je meteen beginnen met het verzamelen van positieve recensies.
Snel reviews krijgen

Waarom een Tripadvisor Kaart?

In de wereld van vandaag is het verzamelen van betrouwbare recensies essentieel voor het succes van elk bedrijf. Vooral in het tijdperk van online aanwezigheid zijn positieve beoordelingen van onschatbare waarde. Daarom introduceren wij onze op maat gemaakte Tripadvisor Review Kaarten, speciaal ontworpen om klanten moeiteloos hun feedback te laten delen. Deze kaarten verlagen de drempel tot het achterlaten van een recensie en stimuleren klanten om hun positieve ervaringen te delen.

Waarom zijn deze kaarten zo belangrijk? Omdat ze het proces vereenvoudigen: klanten kunnen direct naar jouw Tripadvisor-recensiepagina worden geleid, waardoor de kans groter wordt dat ze een recensie achterlaten. Hierdoor vergroot je niet alleen je online zichtbaarheid, maar bouw je ook aan vertrouwen en geloofwaardigheid voor jouw bedrijf. Onze Tripadvisor Review Kaarten zijn de sleutel tot het vergroten van jouw online reputatie door klanten gemakkelijk toegang te bieden tot het delen van hun positieve ervaringen.

bottom of page