top of page
GIFS laten maken voor op social media

GIFs laten maken voor op Social Media

Ontdek de impact van aangepaste GIFs in je Instagram Stories. Deze creatieve visuele elementen zijn niet alleen amusant, maar ook waardevol voor het versterken van je merkidentiteit en online aanwezigheid. Met Bessems Marketing Service ontdek je hoe je met op maat gemaakte GIFs je verhalen op unieke en boeiende manieren kunt verrijken.

Je eigen GIFJES op Social Media

Het is tegenwoordig onmisbaar voor bedrijven om Instagram Stories op te nemen in hun social media strategie. Het toevoegen van je eigen gepersonaliseerde GIFs aan je stories kan het nog leuker maken. GIFs zijn niet alleen vermakelijk en leuk maar zijn ook van onschatbare waarde voor het creëren van een sterke merkidentiteit en online aanwezigheid. Met behulp van gepersonaliseerde GIFs die je merk weerspiegelen, kun je je publiek op een unieke en opvallende manier bereiken. Wil je GIFs van je logo, leuke foto’s of vette animaties die je publiek verbinden en hen laat weten waar je merk voor staat? Wij kunnen je helpen, de mogelijkheden voor GIFs zijn eindeloos!

Bedrijf die GIFS maakt voor Instagram
GIFS laten maken voor social media.png
GIFS voor op Instagram, Twitter, Snapchat en Facebook

Wat zijn GIFS?

GIFs, ofwel korte filmpjes of afbeeldingen, zijn razend populair en onmisbaar op social media. Je kunt ze eindeloos herhalen, en je hebt ze waarschijnlijk al vaak gezien op platforms zoals InstagramTwitterFacebook en Snapchat. Wil je iets unieks voor je onderneming? Vanaf nu kun jij je eigen gepersonaliseerde GIFs op deze platformen hebben. Zie je jezelf al eindeloos dansen op Instagram?

Je vraagt je wellicht af: hoe werkt dat dan? Geen zorgen, wij regelen het voor je. We brengen jouw logo, tekst of zelfs materiaal van een greenscreen of op locatie tot leven met animatie, en transformeren het in GIFs. Nadat je helemaal tevreden bent, zorgen wij ervoor dat de GIFs worden geüpload naar ons geverifieerde account op GIPHY, de bekendste GIF-databank. Binnen slechts één dag zullen jouw eigen merk-GIFs zichtbaar zijn op Instagram en andere socialemediakanalen!

Een selectie van content en campagnes waar we trots op zijn. Dit zijn voorbeelden die laten zien dat strategie, creativiteit en samenwerking leiden tot impact. Klaar om ons volgende succesverhaal te worden?

social media marketing Maastricht

Begin met GIFjes laten maken

Ontketen je creativiteit met onze op maat gemaakte GIFs! Van vrolijke dansjes tot krachtige merkuitingen, onze GIFs brengen je verhalen tot leven op sociale media. Maak indruk, val op en trek de aandacht van je publiek met unieke en boeiende visuele content. Bij Bessems Marketing Service creëren we GIFs die jouw merk laten stralen en je boodschap laten opvallen. Versterk je online aanwezigheid en maak je berichten onvergetelijk met onze creatieve GIFs.

Je eigen GIFS laten maken voor je bedrijf

Maak kennis met ons stappenplan voor GIFS

Gif laten maken in nederland

1. Kennismaking

Ontmoet ons team en bespreek je doelen en visie voor de GIFs. We begrijpen je merk en de boodschap die je wilt overbrengen.

professionele gifs laten maken

2. Conceptualisatie

Ons creatieve team werkt nauw samen om unieke concepten te ontwikkelen die passen bij je merkidentiteit. We brainstormen over ideeën en ontwerpen voor de GIFs.

productie van gifs

3. Productie en opnamens

Zodra het concept is goedgekeurd, beginnen we met de productie. We animeren je logo, teksten of materiaal, of nemen zelfs op op locatie of met een greenscreen op als dat nodig is.

bewerken van gifs

4. Bewerking

Ons team gaat aan de slag met de bewerking en verfijning van de gemaakte opnames. We zorgen ervoor dat de GIFs perfect aansluiten bij je merkidentiteit en boodschap.

lanceren van gifs op internet

5. Lancering!

Na jouw goedkeuring uploaden we de afgewerkte GIFs naar ons geverifieerde GIPHY-account, waardoor ze toegankelijk zijn voor gebruik op sociale media.

Marketing bedrijf_edited.png

Ons stappenplan voor

GIFS

Gebruikers beoordelen ons met 5 uit 5

Bessems marketing Maastricht
5 sterren review Bessems Marketin Service

Alleen maar lovende woorden!

Marketing Maastricht
Bessems Marketing Service review

Alleen maar lovende woorden voor Bessems Marketing Service! Quiam en zijn team leveren kwaliteit, komen afspraken na en weten waar ze over praten. Ons festival heeft een enorme boost gekregen doordat er gebruik is gemaakt van doordachte marketing tactieken!

OFF THE MILL

Dean Scheppers

Eigenaar Off The Mill Festival

Zeer tevreden!

search.png
5 sterren review Bessems Maastricht

Niet alleen de communicatie die soepel verloopt, ook de uitvoering van verschillende opdrachten verliep naar wens. Zeer tevreden met de diensten van Bessems Marketing Service!

Jarno Errens

Jarno Errens

Professionele vechter voor de UFC 

adverteren via social media
social media ads

Social Media marketing!

Klaar om je merk te laten schitteren op social media? Laten we samen de kracht van een doordachte strategie ontketenen. Van het creëren van boeiende reguliere berichten tot het inzetten van strategische advertenties, ons plan omvat alles. We werken nauw met je samen om duidelijke doelen te stellen en analyseren de mogelijke impact van elke zet. Bessems Marketing Service gaat verder dan conventionele marketing, en we zijn er om jouw visie werkelijkheid te maken.

Bekijk onze diensten

Waarom GIFS?

Waarom zouden bedrijven GIFs moeten omarmen op social media? Het antwoord is helder: GIFs vormen een krachtig instrument om de aandacht van je doelgroep te grijpen! Met GIFs kun je op een creatieve wijze je berichten laten oplichten te midden van de overvloed aan content op social media. Of je nu je merk wilt uitlichten, je producten wilt tonen, of simpelweg meer interactie zoekt met je volgers, GIFs kunnen je reisgenoot zijn om je doelen te verwezen-lijken. Bij Bessems Marketing Service beheersen we als geen ander de kunst van het doeltreffend inzetten van GIFs om je social media aanwezigheid een flinke boost te geven!

waarom gifs late maken voor Instagram

Ons laatste nieuws

De laatste nieuwsfeitjes, publicaties en actualiteiten die jij moet weten

bottom of page