top of page
Jacobs Hospitality Service

Jacobs Hospitality Service

Verzorgen van maandelijkse social media beheer en het strategisch inzetten van doelgerichte advertenties om de online aanwezigheid te versterken.

Klant

Jacobs Hospitality Service

Sector

Aanvraag

Jacobs Hospitality Service benaderde ons met het verzoek om een op maat gemaakt plan voor social media beheer te ontwikkelen

Hospitality

Diensten

Social media, adverteren

Klant sinds

2022

Website

Instagram

De opdracht

Sinds de zomer van 2022 heeft er opmerkelijke ontwikkeling plaatsgevonden binnen het bedrijf Jacobs Hospitality Service. Ze hebben namelijk besloten om zich te richten op social media marketing, en deze langdurige samenwerking heeft zich ontwikkeld tot een groot succesverhaal. Sinds de implementatie van ons maandelijkse social media plan, heeft Jacobs Hospitality Service maar liefst meer dan 60 nieuwe teamleden kunnen verwelkomen via social media, en ze kunnen nu hun diensten op meerdere locaties tegelijk aanbieden.

Ons professionele team heeft de volledige controle overgenomen van hun social media accounts, van het beheren van tijdlijnen tot het creëren van stories en zelfs het opzetten van advertentiecampagnes. Dit betekent dat het personeel van Jacobs Hospitality Service zich nu volledig kan richten op hun vakgebied, zonder zich zorgen te hoeven maken over het beheer van social media.

Fotografie voor social media
Social media beheer Jacobs Hospitality Service

Strategisch Social Media beheer!

Onlangs hebben we onze sociale media-expertise uitgebreid met een spannende nieuwe toevoeging: Social Media GIFs! GIFs, oftewel korte bewegende beelden of afbeeldingen, zijn in de moderne wereld van platforms zoals Instagram, Twitter, Facebook en Snapchat niet meer weg te denken. Je hebt ze vast al talloze keren gezien en misschien zelfs gebruikt. Voor Jacobs Hospitality Service hebben we op maat gemaakte GIFs gecreëerd om de Instagram verhalen van hun bedrijfsaccount, medewerkers en klantenverhalen op een boeiende manier te versterken.

Ontketen je creativiteit met onze op maat gemaakte GIFs! Van vrolijke dansjes tot krachtige merkuitingen, onze GIFs brengen je verhalen tot leven op sociale media. Maak indruk, val op en trek de aandacht van je publiek met unieke en boeiende visuele content. Bij Bessems Marketing Service creëren we GIFs die jouw merk laten stralen en je boodschap laten opvallen. Versterk je online aanwezigheid en maak je berichten onvergetelijk met onze creatieve GIFs.

Gifs voor social media

Doelstellingen

rec (1).png

Social media plan ontwikkelen.

rec (1).png

Toename van merkbekendheid.

rec (1).png

Werving van nieuw personeel.

Resultaten

rec (1).png

Binnen 2 weken socials on-point.

rec (1).png

+100.000 betrokken accounts.

rec (1).png

+60 nieuwe getalenteerde medewerkers.

Social media fotografie
Social media beheren
content voor socials
social media fotograaf

In alle opzichten resultaat!

Marketing bureau Maastricht
Bessems Marketing Maastricht

Bessems Marketing Service heeft sinds December onze gehele Social Media in handen genomen en wij merken in alle opzichten resultaat! Van nieuwe leads tot following! Ik kan deze service aanraden voor iedere ondernemer, die meer uit zijn Sociale Media wil halen!

Bob Jacobs - Jacobs Hospitality Service
Bob Jacobs

Eigenaar Jacobs Hospitality Service

bottom of page