top of page
website en seo voor klusbedrijf maastricht

De Klussenbox uit Maastricht

Het ontwikkelen van een compleet nieuwe website, in combinatie met een strategisch uitgedacht SEO-plan.

Klant

De Klussenbox

Sector

Bouw- en vastgoedsector

Aanvraag

Aan het begin van 2023 benaderde het klusbedrijf De Klussenbox uit Maastricht ons met de uitdaging; hoe kunnen we onze omzet vergroten door middel van effectieve online marketingstrategieën?

Diensten

Webdesign, SEO

Website
Klant sinds

2023

De opdracht

Onze samenwerking begon met een uitdaging: hoe kunnen we online groeien en de omzet verhogen? Het was al snel duidelijk dat de eerste stap in dit proces een geheel nieuwe website was. De oude website van De Klussenbox was verouderd en gebruiksonvriendelijk, wat potentiële klanten ontmoedigde.

We zijn begonnen met het ontwikkelen van een moderne, gebruiksvriendelijke website. Een van de hoogtepunten van deze website is het gebruik van diverse inschrijfformulieren en een WhatsApp-functie. Dagelijks ontvangt De Klussenbox meerdere aanvragen via deze kanalen, wat de klantinteractie en het aantal offerteaanvragen aanzienlijk heeft verhoogd.

Om ervoor te zorgen dat De Klussenbox geen enkele potentiële klant over het hoofd zag, hebben we de website en landingspagina's beschikbaar gemaakt in zowel het Nederlands als het Engels. Hierdoor kunnen expats en studenten in Maastricht eenvoudig gebruikmaken van de diensten van De Klussenbox.

De Klussenbox doet aan SEO via Bessems Marketing Service

Maak kennis met ons stappenplan voor SEO

zoekwoorden analyse SEO

1. Zoekwoorden analyse

Het proces begint met het identificeren van de juiste zoek-woorden die relevant zijn voor jouw bedrijf en doelgroep. Dit omvat het onderzoeken van zoekvolumes, concurrentie en het bepalen van zoektermen die het beste bij jouw producten of diensten passen.

Zoekmachine optimalisatie Maastricht

2. On-page optimalisatie

Hierbij wordt je website geop-timaliseerd voor de geselecteerde zoekwoorden. Dit omvat titels, meta beschrijvingen, headers, afbeeldingen en interne links. Het doel is om zoekmachines te helpen begrijpen waar je pagina's over gaan.

Content creatie voor SEO

3. Content creatie

Content is essentieel voor SEO. Het maken van hoogwaardige en relevante content, zoals blogposts, artikelen, en productbeschrijvingen, helpt niet alleen om zoekwoorden te benadrukken, maar ook om waarde te bieden aan je doelgroep.

Linkbuilding vergroten voor je bedrijf

4. Linkbuilding

Dit is het proces van het verkrijgen van kwalitatieve inkomende links naar jouw website van andere betrouwbare websites. Deze links dienen als 'stemmen van vertrouwen' voor zoekmachines en kunnen je website autoriteit en geloofwaardigheid verlenen.

resultaten analyseren bij marketin bureau in Maastricht

5. Analyseren

Nadat de voorgaande stappen zijn geïmplementeerd, is het van cruciaal belang om de resultaten te monitoren en analyseren. Dit omvat het volgen van je zoekrangschikking, organisch verkeer, conversies en andere relevante statistieken.

Marketing bedrijf_edited.png

Zo boosten wij jouw

SEO!

Doelstellingen

rec (1).png

Website ontwerp.

rec (1).png

Meer organische bezoekers naar de website.

rec (1).png

Meer leads.

rec (1).png

Binnen 3 maanden winstgevende SEO-resultaten.

Resultaten

rec (1).png

Binnen 3 weken website online.

rec (1).png

Maandelijkse stijging van het aantal bezoekers.

rec (1).png

Dagelijks minimaal 2-3 nieuwe aanvragen.

rec (1).png

Binnen een periode van 3 maanden hebben we meer maandelijkse winst gegenereerd via SEO.

Vakkundigheid en betrouwbaar!

Marketing bureau
Bessems Marketing Maastricht

Vakkundigheid, betrouwbaar en meedenken, dat is kort omschreven wat wij merken als klant / opdrachtgever. De website is goed gemaakt en de aanvragen komen binnen. Dat is waar het ons om ging. Dankjewel voor de goede service!

De klussenbox
Harold van Aken

Eigenaar De Klussenbox

bottom of page