top of page
social media leten beheren

Social Media beheer in Weert

Heb je door urgente verplichtingen je social media-activiteiten moeten verwaarlozen? Maak je geen zorgen, wij zijn hier om je te ondersteunen bij al je social media marketingbehoeften. Met onze expertise kun je met een gerust hart de regie aan ons overlaten, terwijl wij ervoor zorgen dat jouw merk online bloeit en groeit in Weert.

Social Media marketing in Weert

Social media heeft de afgelopen jaren aanzienlijke groei doorgemaakt en het belang ervan in marketing mag niet worden onderschat. Het kan een grote impact hebben op het succes van bedrijven en biedt een breed scala aan mogelijkheden. Platforms zoals Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter en TikTok bieden een uitgebreid bereik en stellen bedrijven in staat om direct in contact te komen met hun doelgroep. Met functies zoals tijdlijnen, stories en marketplaces biedt social media krachtige tools om de betrokkenheid van je doelgroep te vergroten.

 

Het is van cruciaal belang om een voortdurende dialoog te onderhouden met je (potentiële) klanten, maar dit vereist diepgaande kennis en ervaring. Hoe trek je de aandacht van je volgers? Welke content draagt bij aan het vergroten van je aantal volgers? Een grondig begrip van de nuances van social media is essentieel om op te vallen bij de juiste doelgroep.

Social media marketing
Social media beheer bessems marketing service maastricht.png

Binnen 2 weken je socials on-point hebben?

Elke post, elke interactie en alle sociale activiteiten moeten doelgericht zijn en een blijvende indruk achterlaten. Bij ons staat dit bekend als het principe "Always on-point". Voor ons vormt dit de essentie van effectieve social media.

Binnen slechts twee weken kunnen wij jouw social media-strategie perfect uitvoeren met ons doordachte plan. Dankzij onze expertise tillen we jouw aanwezigheid op social media naar een hoger niveau van impact en effectiviteit.

instagram social media beheer
facebook social media beheer
linkedin social media beheer
tik tok social media beheer
social media beheer voor barbershop future

Social Media is onmisbaar in 2024

Voor veel bedrijven en organisaties is het naast hun reguliere werk een uitdaging om voldoende tijd en aandacht te besteden aan hun social media kanalen. Het beheer van deze kanalen vergt veel tijd en wordt door velen als intensief ervaren. Niettemin bieden deze platforms meer mogelijkheden voor je bedrijf dan vaak wordt gedacht. Met de juiste content en strategie kan Bessems Marketing Service potentiële klanten omzetten in loyale klanten. Onze passie voor social media stimuleert ons om jouw social media accounts naar een hoger niveau te tillen.

Het jaar 2024 benadrukt duidelijk het cruciale belang van social media. In Nederland alleen al telt Facebook maar liefst 9,9 miljoen accounts, waarvan 7,6 miljoen actieve gebruikers. Een vergelijkbare groei was zichtbaar bij Instagram, met 7,8 miljoen Nederlandse gebruikers in 2023 - een aanzienlijke stijging ten opzichte van 6,6 miljoen in 2022. LinkedIn blijft het vooraanstaande platform voor zakelijke interacties en biedt talrijke mogelijkheden voor netwerken en werving.

Social media beheer

Wij verzorgen jouw social media beheer

Wil je je social media kanalen efficiënt laten beheren zonder gedoe? Onze social media beheer services tillen jouw online aanwezigheid naar een hoger niveau. Wij nemen het dagelijkse beheer van je social media kanalen uit handen, zodat jij je kunt richten op andere essentiële aspecten van je bedrijf.

Wij zorgen ervoor dat jouw social media strategie naadloos verloopt, van het ontwikkelen van boeiende content tot het strategisch plannen en plaatsen van berichten. Met onze expertise en ervaring presenteren wij jouw merk consistent en professioneel op platforms zoals Facebook, Instagram, LinkedIn en andere relevante kanalen. Laat ons jouw social media beheren, zodat jij je volledig kunt richten op de groei van je bedrijf.

Een selectie van content en campagnes waar we trots op zijn. Dit zijn voorbeelden die laten zien dat strategie, creativiteit en samenwerking leiden tot impact. Klaar om ons volgende succesverhaal te worden?

Maak kennis met ons stappenplan voor Social Media

stappen plan voor webontwerp

1. Doelstellingen & strategie

We stellen duidelijke doelen vast voor je social media plan, zoals merkbekendheid vergroten, betrokkenheid verhogen of meer websiteverkeer genereren.

doelgroep onderzoek

2. Doelgroep & onderzoek

We onderzoeken jouw doelgroep, hun behoeften, interesses en online gedrag. Deze inzichten vormen de basis voor boeiende en relevante content.

content kalender

3. Content kalender

We plannen afbeeldingen, video's en blogs in ons inhoudsplan. Met een contentkalender zorgen we voor consistentie en variatie in geplaatste berichten.

likes genereren social media

4. Liken maar!

Concepten worden gepland, doelgroep en kanalen ingesteld, en hashtags toegevoegd voor meer bereik. Wekelijks verschijnen berichten op verschillende kanalen.

analyseren

5. Analyseren

​Wij monitoren de campagne-resultaten zorgvuldig en delen ze met jou. We passen de strategie aan op basis van deze inzichten en blijven voortudren verbeteren.

Marketing bedrijf_edited.png

Ons stappenplan voor

Social Media

Gebruikers beoordelen ons met 5 uit 5

Bessems marketing Maastricht
5 sterren review Bessems Marketin Service

Alleen maar lovende woorden!

Marketing Maastricht
Bessems Marketing Service review

Alleen maar lovende woorden voor Bessems Marketing Service! Quiam en zijn team leveren kwaliteit, komen afspraken na en weten waar ze over praten. Ons festival heeft een enorme boost gekregen doordat er gebruik is gemaakt van doordachte marketing tactieken!

OFF THE MILL

Dean Scheppers

Eigenaar Off The Mill Festival

Zeer tevreden!

search.png
5 sterren review Bessems Maastricht

Niet alleen de communicatie die soepel verloopt, ook de uitvoering van verschillende opdrachten verliep naar wens. Zeer tevreden met de diensten van Bessems Marketing Service!

Jarno Errens

Jarno Errens

Professionele vechter voor de UFC 

Adverteren via Social Media

adverteren via social media
Advertenties draaien op social media

Wij zijn experts in het vasthouden van de aandacht van jouw doelgroep met krachtige visuele advertenties. Zelfs in een wereld waarin mensen snel door hun social media scrollen, zorgen onze advertenties ervoor dat jouw merk opvalt. Onze content is volledig afgestemd op jouw huisstijl en geschreven in de juiste tone of voice, waardoor we boeiende en opvallende inhoud kunnen creëren.

Samen met jou stellen we doelen vast en onderzoeken we de mogelijke resultaten van een social media campagne voor jouw bedrijf. We kijken niet alleen naar traditionele marketingaspecten, maar ook naar de unieke kansen die adverteren biedt. Nadat we jouw doelen hebben bepaald, ontwikkelen we een campagneplan dat pas van start gaat na jouw goedkeuring. Hierbij richten we ons zowel op reguliere berichten als op gerichte advertenties op diverse sociale mediaplatforms.

Binnen dit campagneplan houden we rekening met jouw advertentiebudget en verdelen we dit strategisch over de berichten. We begrijpen dat niet elk bericht geschikt is om te adverteren. Om voortdurende verbetering te waarborgen, plannen we regelmatig evaluatiegesprekken om successen en uitdagingen te analyseren en passen we het plan aan waar nodig.

Jouw social media laten beheren?

Bekijk onze diensten

GIFS op jouw Socials!

Tegenwoordig is het essentieel voor bedrijven om Instagram Stories op te nemen in hun social media strategie. Het toevoegen van Gepersonaliseerde GIFs aan je stories kan ze nog aantrekkelijker maken. GIFs zijn niet alleen leuk en vermakelijk, maar ook van onschatbare waarde voor het opbouwen van een sterke merkidentiteit en online aanwezigheid. Door gepersonaliseerde GIFs te gebruiken die je merk weerspiegelen, kun je je publiek op een unieke en opvallende manier bereiken. Wil je GIFs van je logo, leuke foto's of opvallende animaties die je publiek aanspreken en laten zien waar je merk voor staat? Wij helpen je graag; de mogelijkheden voor GIFs zijn eindeloos.

GIFS laten maken

Ons laatste nieuws

De laatste nieuwsfeitjes, publicaties en actualiteiten die jij moet weten

Social media boosten in Limburg

Social media boost door heel Limburg

Wij creëren een strategie die perfect aansluit bij jouw doelen en de specifieke behoeften van jouw bedrijf. Of je nu meer volgers wilt aantrekken, de betrokkenheid wilt vergroten of meer leads wilt genereren, wij zijn er om je te ondersteunen bij het bereiken van jouw doelstellingen. Met onze expertise en ervaring in social media marketing zorgen we ervoor dat jouw merk opvalt en succes behaalt, zowel regionaal in Limburg als wereldwijd. Laat ons je helpen om je online aanwezigheid te versterken en jouw bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen.

Of het nu gaat om een locatie in:

Maastricht, Sittard, Geleen, Heerlen, Roermond, Kerkrade, Landgraaf, Venlo, Eijsden, Beek, Elsloo, Gronsveld, Echt, Weert, Tilburg, Eindhoven of elders in Limburg, wij verzorgen de boost voor jouw social media!

bottom of page