top of page
  • Foto van schrijverBessems Marketing Service

Mijn stage bij Bessems Marketing Service

Mijn naam is Yves Iplik en ik neem jullie graag mee op mijn reis als stagiair bij Bessems Marketing Service. Tijdens mijn stageperiode heb ik niet alleen veel geleerd over de wereld van marketing, maar ook waardevolle praktijkervaring opgedaan.

stage bij Bessems Marketing Service

Het begin van mijn stage

Het begin van mijn stage bij Bessems Marketing Service was voor mij een beetje spannend. Met weinig ervaring op zak was het een uitdagende start. Gelukkig werd ik bij mijn aankomst hartelijk verwelkomd door Quiam Bessems, de eigenaar van het bedrijf. Vanaf het eerste moment stelde hij me gerust en benadrukte dat leren en groeien centraal staan tijdens mijn stage.


Quiam’s begeleiding was vanaf het begin fantastisch. Hij nam de tijd om me alles stap voor stap uit te leggen, van de basisprincipes van marketing tot de complexere strategieën die het bedrijf toepast. Zijn geduld en duidelijke uitleg maakten een wereld van verschil. Niet alleen leerde ik wát ik moest doen, maar ook waarom bepaalde acties en strategieën belangrijk zijn. Dit inzicht gaf me een veel dieper begrip van de marketingwereld en maakte het werk veel zinvoller en boeiender.


Werkzaamheden tijdens de stage

Tijdens mijn stage bij Bessems Marketing Service heb ik veel verschillende werkervaringen opgedaan die mijn marketingvaardigheden sterk hebben verbeterd. In het begin schreef ik veel blogs en leerde ik hoe ik linkbuilding kon toepassen. Dit hielp me begrijpen hoe contentcreatie en SEO samenwerken om de online zichtbaarheid te vergroten.


Naast het schrijven van blogs heb ik ook landingspagina’s aangepast en video's gemaakt die werden geplaatst op de Instagram-accounts van klanten. Deze taken gaven me een brede kijk op de verschillende aspecten van digitale marketing en het belang van visuele content in het betrekken van het publiek.


Voor een schoolproject kreeg ik waardevolle hulp van Quiam. Hij gaf nuttige feedback en ondersteuning, wat mijn project naar een hoger niveau tilde. Deze begeleiding was niet alleen nuttig voor mijn schoolwerk, maar droeg ook bij aan mijn algemene begrip van marketingstrategieën.


tripadvisor review kaarten

Een andere interessante taak was het maken van productfoto’s voor de webshop van Quiam, namelijk reviewkaartshop.nl. Hiervoor mocht ik wel eens naar Maastricht om foto's te maken, wat een leuke afwisseling was van het kantoorwerk. Hierdoor kon ik mijn creativiteit inzetten bij het fotograferen van de producten.


Waarom stage lopen bij Bessems Marketing Service?

Als je echt wilt leren wat marketing inhoudt, is stage lopen bij Bessems Marketing Service een geweldige keuze. Hier krijg je de kans om in een ondersteunende en leerzame omgeving te werken, waar eigenaar Quiam Bessems altijd klaarstaat om je te helpen en alles duidelijk uitlegt. Je krijgt ervaring met verschillende aspecten van marketing, van SEO en contentcreatie tot social media en grafisch design. Deze praktijkervaringen zorgen ervoor dat je niet alleen weet wat je doet, maar ook begrijpt waarom je het doet. Een stage bij Bessems Marketing Service geeft je kennis en vaardigheden waar je echt veel aan hebt. Als je al ervaring hebt kun je alleen maar meer leren door de hulp van Quiam.


Spreekt dit jouw nu allemaal aan en denk je dit lijkt me echt leuk om te doen, neem dan contact op voor een mogelijke stage plek bij Bessems Marketing Service!11 weergaven

Comments


bottom of page