top of page
  • Foto van schrijverBessems Marketing Service

Mijn stage bij Bessems Marketing Service

Mijn naam is Chris Veeter, en in deze blog deel ik graag mijn ervaringen tijdens mijn stage bij Bessems Marketing Service. Ik zal vertellen over de taken die ik heb uitgevoerd, de werksfeer binnen het bedrijf, en de begeleiding die ik heb ontvangen. Als je benieuwd bent hoe het is om stage te lopen bij Bessems Marketing Service, lees dan zeker verder.

Marketing bureau Maastricht

Het Begin van Mijn Stage

Ik volg de opleiding Marketing & Communication Specialist en bevind me momenteel in mijn tweede jaar. Voor mijn studie moest ik gedurende 16 weken stage lopen bij Bessems Marketing Service. Voordat ik aan mijn stage begon, werd mij verteld door mijn leraren dat dit een geweldige en leerzame ervaring zou worden, en dat bleek te kloppen. Vanaf de allereerste dag voelde ik een aangename sfeer en merkte ik dat mijn keuze voor deze stage een goede was. Dit was mijn eerste ervaring met marketing-gerelateerde software en apps, maar met de begeleiding van Quiam Bessems, mijn stagebegeleider, was dit geen probleem. Hij heeft me alles goed uitgelegd en gedemonstreerd, waardoor ik snel vertrouwd raakte met mijn taken.


Taken en Bezigheden

Gedurende mijn stageperiode heb ik een breed scala aan taken uitgevoerd en veel geleerd. Mijn werkzaamheden bestonden voornamelijk uit het beheren van de websites van klanten en die van Bessems Marketing zelf. Ik schreef blogs voor verschillende websites, voegde producten toe en schreef productbeschrijvingen, en creëerde landingspagina's. Deze taken waren voornamelijk gericht op het optimaliseren van de SEO-vriendelijkheid van de websites en het aantrekken van meer bezoekers en klanten. In eerste instantie klonk dit alles behoorlijk complex, maar dankzij de geduldige uitleg en begeleiding van Quiam had ik al snel door hoe ik deze taken kon uitvoeren. Dit maakte mijn stage tot een plezierige en leerzame ervaring.


Bessems Marketing Service Maastricht

Waarom Bessems Marketing Service?

Waarom zou je kiezen voor een stage bij Bessems Marketing Service? Het bedrijf biedt een prettige werkomgeving waarin alles duidelijk wordt uitgelegd. Tijdens je stage krijg je een beter inzicht in wat je marketingopleiding inhoudt en welke mogelijkheden dit vakgebied biedt voor je toekomst.


Mijn Persoonlijke Ervaring

Mijn persoonlijke mening over Bessems Marketing Service is dat het een fantastische, plezierige, en leerzame stage is geweest. Ik heb veel geleerd over marketing en heb een geweldige tijd gehad op kantoor. Daarom kan ik Bessems Marketing Service van harte aanbevelen aan andere studenten die op zoek zijn naar een stageplaats. Als je overweegt om stage te lopen bij Quiam, aarzel dan niet om contact met hem op te nemen. Het zal de moeite waard zijn!


Ik hoop dat deze blog je een goed beeld heeft gegeven van mijn stage-ervaring bij Bessems Marketing Service. Bedankt voor het lezen!

18 weergaven

Comments


bottom of page