top of page
Positie bovenaan google SEO.jpg

Vindbaarheid

Is een positie bovenaan de zoekresultaten van Google iets wat jij voor ogen hebt? Dan ben je bij Bessems Marketing Service aan het juiste adres.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Een website kan er super uitzien, maar als je niet vindbaar bent via Google bereik je alsnog niet je doel. Het is namelijk enorm belangrijk dat jouw website hoog in de zoekresultaten komt te staan van Google, want op deze manier stel jij jezelf voor aan potentiële klanten. Met de zoekmachine optimalisatie (SEO) zorgen wij ervoor dat jij de juiste personen bereikt, zonder per klik te hoeven betalen.

Het team van Bessems Marketing Service zal jouw website geheel optimaliseren en verbeteren zodat deze beter vindbaar is via Google. Wij zullen samen met jou kijken naar de beste mogelijkheden. Voor ieder budget en voor iedere website zijn er namelijk mogelijkheden. Boost jouw website en jouw bedrijf met een van de SEO plannen van Bessems Marketing Service!

Website hoger in Google.jpg

De basis van SEO

Voordat we aan de slag gaan met jouw website, willen wij je graag de basis van de zoekmachine optimalisatie uitleggen. Wanneer iemand iets opzoekt via Google, heeft Google als doel om de meest relevante webpagina's te tonen voor de gebruikte zoekopdracht. Op deze manier krijgt de zoeker precies te zien waar hij/zij naar zocht. Er zit hier echter één addertje onder het gras. Bovenaan komen te staan bij Google gaat je niet zomaar lukken en zeker niet bij zoekwoorden met hoge concurrentie. Het team van Bessems Marketing Service is gespecialiseerd en heeft de kennis en ervaring in huis om jouw website te boosten. Met de juiste content, ijzersterke SEO teksten en kwalitatief goede backlinks kan jij antwoorden geven op de vragen van potentiële bezoekers.

Hoger komen te staan in google Maastricht.jpg

Zoekmachine adverteren (SEA)

Wil je direct resultaat en meteen hoog scoren op Google? Dan is adverteren via een zoekmachine, oftewel SEA, hetgeen wat jij voor ogen hebt. SEA is namelijk een manier om bovenaan de zoekresultaten te komen d.m.v. betaling. Op een korte termijn is dit zeer efficiënt. Bij Bessems Marketing Service kunnen we op verschillende manieren adverteren binnen het netwerk van Google. Zo kunnen wij bijvoorbeeld advertenties creëren via Search Display, Shopping of Youtube.

Direct resultaat
Zelf bepalen hoeveel je uitgeeft

Managen op lage klikkosten met een hoge conversie

Wil jij zo snel mogelijk aan de slag gaan met zoekmachine adverteren? Neem dan contact met ons op voor een samenwerking.

Klaar om je bedrijf te boosten?

Wij helpen je via zoekmachine adverteren (SEA) jouw bedrijf naar een volgend niveau te tillen. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan.

Wij komen z.s.m. op je terug!

Linkbuilding SEO Maastricht.jpg

Linkbuilding

Dit is het puzzelstukje dat niet mag ontbreken tijdens de SEO. De linkverwijzingen naar je website zijn enorm belangrijk voor je vindbaarheid op Google. Zonder linkbuilding is de kans namelijk klein dat je daadwerkelijk gevonden gaat worden. Wanneer websites van een hoge kwaliteit linken naar jouw website, wordt het vermogen van jouw site om goed te presteren bij Google ook verbeterd. Uiteindelijk leidt dit tot meer bezoekers en meer bezoekers betekent meer conversie.

Marketing bedrijf.png

Klaar om je bedrijf te boosten?

Is een positie bovenaan de zoekresultaten van Google iets wat jij voor ogen hebt? Dan ben je bij Bessems Marketing Service aan het juiste adres. Een website kan er super uitzien, maar als je niet vindbaar bent via Google, bereik je alsnog niet je doel. Door middel van SEO, SEA en linkbuilding kunnen we nieuwe en bestaande sites verbeteren op het gebied van vindbaarheid binnen Google.

Google Ads uitbesteden

Hoe fijn zou het zijn als jij je bezig kunt houden met dingen waar jij goed in bent, terwijl wij ons bezighouden met het genereren van een extra inkomstenstroom voor jouw bedrijf? Door het gebruiken van Google Ads ben je direct verzekerd van:

Een hoge plek in de Google zoekresultaten

Website bezoekers

Meer naamsbekendheid voor jouw bedrijf

Een extra inkomstenbron

 

Laat je Google Ads uitbesteden bij Bessems Marketing Service en spreek direct je doelgroep aan! Vertel ons je wensen en budget en wij regelen dat jij met je advertentie bovenaan bij Google komt te staan.

Website adverteren op Google.jpg
Positie bovenaan google SEO.jpg

Een mobiele versie

is noodzakelijk

Het klopt! De huidige websites moeten mobielvriendelijk zijn om hoog te scoren in Google. Daarom krijg je bij Bessems Marketing Service automatisch een mobielvriendelijke website die optimaal is om op alle mobiele media te scoren. Bij ons krijg je uitsluitend een responsive website die goed werkt op tablets, smartphones en desktops, zonder afbreuk te doen aan het ontwerp.

bottom of page