top of page
  • Foto van schrijverBessems Marketing Service

Een onvergetelijke stage

In deze blog deel ik graag mijn ervaringen als stagiaire Chris en vertel ik je alles over de taken die ik mocht uitvoeren, de geweldige werksfeer en de waardevolle begeleiding die ik kreeg. Lees verder en ontdek waarom Bessems Marketing Service de ideale plek is voor een leerzame en leuke stage.


Een leerzame uitdaging

Ik heb mijn afstudeerstage van gedurende 4 maanden bij Bessems Marketing Service mogen lopen, dit was voor mij een leuke uitdaging aangezien ik wist dat Bessems Marketing Service een marketingbureau is die van alle takken in de branche veel af weet, mijn stagebegeleider en tevens eigenaar Quiam Bessems is professioneel in zijn vak en weet wat hij doet. Dit was voor mij echt leuk om mee te krijgen aangezien ik hier veel van leer.

Bij Bessems Marketing Service kreeg ik een eigen werkplek toegewezen met een professionele computer, voorzien van meerdere schermen en alle benodigde software. Het was geweldig om met geavanceerde apparatuur te werken en zo mijn taken efficiënt uit te voeren.Uitdagende en leerzame taken

Tijdens mijn stage kreeg ik diverse taken toegewezen die me een breed scala aan vaardigheden hebben bijgebracht. Van het onderhouden van websites voor klanten tot het schrijven van blogs en het maken van landingspagina's, ik was betrokken bij alle aspecten die met het bedrijf Bessems Marketing Service te maken hadden. Bovendien kreeg ik de kans om foto's en video's te maken met professionele apparatuur, waardoor ik mijn creatieve vaardigheden kon ontwikkelen. Een ander interessant project was het gebruik van social media voor marketingdoeleinden. Samen met Quiam Bessems heb ik een prachtige Instagram-pagina opgezet, waar ik verantwoordelijk was voor de content, van het bedenken van de captions tot het bewerken en plaatsen van foto's, stories en reels. bekijk deze hier.Ondersteuning en een geweldige werksfeer

Een van de aspecten die Bessems Marketing Service onderscheidt, is de geweldige werksfeer en het behulpzame team. Ik voelde me altijd welkom en geen enkele vraag was te veel. Quiam Bessems, een aardige en deskundige jongeman, stond altijd klaar om me te begeleiden en te ondersteunen. Hij heeft uitgebreide kennis van de branche en waardevolle connecties, waardoor ik mijn eigen netwerk kon uitbreiden. Bovendien heb ik veel geleerd van de klantgesprekken die ik heb bijgewoond. Het was een waardevolle ervaring om te zien hoe je klanten kunt aantrekken en overtuigen van de diensten van Bessems Marketing Service.
Mijn stage bij Bessems Marketing Service was absoluut een geweldige ervaring. Ik kreeg de kans om mijn vaardigheden op verschillende gebieden te ontwikkelen en te werken met professionele apparatuur. De ondersteuning en begeleiding die ik ontving waren van onschatbare waarde, en de informele werksfeer maakte het een plezierige omgeving om te groeien en te leren. Als je op zoek bent naar een marketingbedrijf waar je als stagiair gewaardeerd wordt, een leuk team hebt en je vaardigheden kunt ontwikkelen, dan kan ik het marketingbureau uit Maastricht, Bessems Marketing Service ten zeerste aanbevelen. Aarzel niet om contact met hen op te nemen door hier te klikken voor een stage-ervaring die je nooit zult vergeten

28 weergaven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page