top of page
  • Foto van schrijverBessems Marketing Service

Mijn onvergetelijke stage bij Bessems Marketing Service

Mijn naam is Loïc Goessens en ik wil jullie graag kort vertellen over mijn stage bij Bessems Marketing Service. Tijdens deze periode heb ik veel geleerd over de wereld van online marketing, het ondernemerschap en hoe deze kennis in de praktijk toe te passen.


stage Bessems Marketing Service

Het begin van mijn stage

Mijn stage begon met een intakegesprek, omdat ik vanuit school een stageplek moest vinden. Mijn eis was dat ik niet bij een bedrijf terecht wilde komen waar ik slechts een "nummertje" zou zijn. Al snel kwam ik uit bij Bessems Marketing Service, dat me meteen aansprak. Tijdens het intakegesprek ontdekte ik dat Quiam en ik over veel zaken hetzelfde dachten, waardoor het meteen klikte. Zo gezegd, zo gedaan: op 6 februari begon ik als stagiair.


Vanaf de eerste dag voelde ik me thuis en gerespecteerd. Tijdens mijn kennismaking met het bedrijf leerde ik snel over de activiteiten van Bessems Marketing Service en hun werkwijze. Quiam's begeleiding was fantastisch; hij nam de tijd om alles uit te leggen, en ik voelde me nooit bezwaard om vragen te stellen. Dit toonde direct aan wat voor een positief persoon Quiam is, zowel in het dagelijks leven als op de werkvloer.


Mijn werkzaamheden tijdens de stage

De werkzaamheden die ik tijdens mijn stage heb uitgevoerd waren zeer divers. Van het schrijven van blogs tot het bouwen van websites en alles daartussenin. Ik heb ervaring en expertise opgedaan in webdesign, SEO-strategieën, social media, het creëren en bedenken van content, fotografie en hoe deze elementen samen te gebruiken.


De dagen waren telkens anders ingedeeld, wat zorgde voor afwisseling en daarmee voor meer plezier en aantrekkingskracht. Op sommige dagen werkte ik aan blogs voor de komende maand, op andere dagen richtte ik me op SEO voor klanten. Maar er waren ook dagen waarop ik video's maakte voor social media, die al snel veel views kregen. Heel gevarieerd dus!


Natuurlijk moest ik ook opdrachten en aandachtspunten vanuit mijn school verwerken. Quiam was hierin erg behulpzaam en gaf me de tijd die ik nodig had. Hierdoor kon ik de creativiteit die ik bij Bessems Marketing Service had geleerd toepassen op mijn schoolprojecten, waardoor alles perfect samenkwam.


Al met al zijn er veel onderwerpen behandeld en zijn er prachtige resultaten behaald. De stage was enorm leerzaam en positief, met een fijne werkomgeving waarin niets ontbrak. Daarom kan ik niet anders zeggen dan: Bedankt Quiam, voor zowel een onvergetelijke stageperiode als een nieuwe vriendschap. Ik kijk ernaar uit om volgend jaar weer met een warm welkom terug te komen voor mijn volgende stageperiode!


Waarom stage lopen bij Bessems Marketing Service?

Stage lopen bij Bessems Marketing Service biedt een unieke kans om jezelf te ontwikkelen in een fijne omgeving. Hier kun je niet alleen je theoretische kennis in praktijk brengen, maar ook nieuwe vaardigheden opdoen die essentieel zijn voor een succesvolle carrière in marketing. Het team, onder leiding van Quiam Bessems, staat bekend om hun toegewijde begeleiding en expertise in diverse aspecten van webdesign & digitale marketing, waaronder SEO-strategieën, contentcreatie, en sociale media.


Je krijgt de mogelijkheid om hands-on ervaring op te doen met het ontwerpen van websites, en het ontwikkelen van effectieve marketingcampagnes. Bovendien heerst er een cultuur waarin jouw creativiteit wordt aangemoedigd en waar je ruimte krijgt om te groeien. Een stage bij Bessems Marketing Service betekent niet alleen waardevolle werkervaring opdoen, maar ook werken in een inspirerende omgeving waar je jezelf kunt uitdagen en verder kunt ontwikkelen als marketingprofessional.


11 weergaven

Comentarios


bottom of page