top of page
  • Foto van schrijverBessems Marketing Service

Maak kennis met onze diensten

Bij Bessems Marketing Service geloven we in een totaalpakket als het gaat om het creëren van een succesvolle online en offline aanwezigheid. We bieden dan ook verschillende diensten aan die samen zorgen voor een sterke branding en een groeiende omzet. In deze blog stellen we onze diensten graag aan je voor.

Website ontwerp

Een goede website is tegenwoordig onmisbaar voor elk bedrijf. Wij zorgen voor een op maat gemaakt webontwerp dat naadloos aansluit bij jouw bedrijfsidentiteit en doelen. We houden rekening met de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van webdesign en zorgen voor een gebruiksvriendelijke en toegankelijke website die goed vindbaar is in zoekmachines. Bessems Marketing Service kan alles realiseren op het gebied van website ontwerp.


Vindbaarheid (SEO / SEA):

Een mooie website is leuk, maar als niemand hem kan vinden, dan heb je er weinig aan. Daarom bieden we zoekmachineoptimalisatie (SEO) en zoekmachineadverteren (SEA) aan. We zorgen voor een goede vindbaarheid van je website in zoekmachines en zorgen dat je advertenties op de juiste plekken worden getoond.


Social Media beheer:

Social media is een krachtig middel om je bedrijf te promoten en in contact te komen met je doelgroep. Wij kunnen het volledige beheer van je social media kanalen uit handen nemen en zorgen voor relevante content die aansluit bij je bedrijf en doelgroep. Zo bouwen we aan een sterke online community rondom je merk. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend social media plan voor jouw bedrijf/merk.


Grafisch ontwerp:

Een goede branding begint bij een herkenbare huisstijl. Onze grafisch ontwerpers zorgen voor een op maat gemaakte huisstijl die past bij je bedrijf en doelen. We ontwerpen onder andere logo's, visitekaartjes, briefpapier, flyers, banners en posters. Alles in dezelfde stijl, zodat je bedrijf een professionele en samenhangende uitstraling heeft.


Fotografie en Video:

Foto's en video's zijn belangrijke elementen voor een sterke branding. Wij verzorgen professionele fotografie en video's die aansluiten bij je bedrijfsidentiteit. Of het nu gaat om portretten van je medewerkers, productfotografie of een bedrijfsfilm, wij zorgen voor de juiste sfeer en uitstraling.


Promotiemateriaal offline:

Naast online aanwezigheid is ook offline promotie belangrijk. Wij kunnen je voorzien van verschillende promotie materialen zoals mokken, aanstekers, vlaggen, goodies, bedrijfsborden en meer. Zo zorg je voor een sterke branding en vergroot je je naamsbekendheid.


Wil je meer informatie over onze diensten of wil je weten wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en maak een vrijblijvende afspraak.

18 weergaven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page