top of page
  • Foto van schrijverBessems Marketing Service

Welkom in Maastricht!

Er is een nieuw marketing bedrijf/kantoor geopend in onze prachtige stad en wij kunnen niet wachten om jou te verwelkomen op gesprek. Bessems Marketing Service is opgericht in 2021 door Quiam Bessems. Wat begon als een idee vanuit zijn eigen slaapkamer is nu uitgegroeid tot een gevestigd marketing bedrijf met een kantoor op Kasteelstraat 2 in Maastricht.Al die nachten lang werken aan projecten werpt nu eindelijk zijn vruchten af. Quiam begon 2 jaar geleden met de eerste projecten vanuit zijn eigen slaapkamer, variërend van het ontwerpen van websites tot het boosten van bedrijven hun vindbaarheid. En ondanks het werken vanuit zijn slaapkamer, wist hij zich al snel te vestigen in de wereld van marketing en bouwde hij een breed netwerk op.


Na de afgelopen jaren op zijn slaapkamer te hebben gewerkt, heeft er afgelopen week een mooie verandering plaatsgevonden. Bessems Marketing Service heeft zich nu eindelijk gevestigd in een mooi kantoor in het bourgondische Maastricht. Het kantoor biedt een professionele en inspirerende omgeving waar wij ons werk kunnen doen en jou kunnen verwelkomen voor een persoonlijk gesprek.


Bij Bessems Marketing Service geloven wij in een persoonlijke aanpak en een nauwe samenwerking met onze klanten. Onze diensten variëren van webontwerp en social media tot grafisch design en fotografie. Wij helpen jouw bedrijf te laten groeien en bloeien. Onze eigenaar, Quiam Bessems, brengt zijn jarenlange ervaring in de marketingwereld mee naar het team en staat klaar om jou te helpen met al je marketingbehoeften.Wij zijn trots op wat wij hebben bereikt en willen onze passie voor marketing graag delen met anderen. Ben jij op zoek naar een nieuw website voor je bedrijf, een versterkt bedrijfsimago of wil je gewoon groeien als bedrijf? Kom dan langs bij Bessems Marketing Service in Maastricht. Wij kijken er naar uit om jou te ontmoeten en jouw bedrijf naar het volgende niveau te tillen.

29 weergaven

Comentarios


Los comentarios se han desactivado.
bottom of page