top of page
  • Foto van schrijverBessems Marketing Service

Interview eigenaar Bessems Marketing Service

Wat is jouw naam, hoe oud ben je en waar kom je vandaan?

Ik ben Quiam Bessems, 23 jaar oud en kom uit Maastricht.


Hoe ben je in de marketingbranche terechtgekomen?

Toen ik jong was, had ik een grote interesse in videobewerking. In 2016 bewerkte ik regelmatig video's voor bekende YouTubers. Daarnaast had ik altijd al belangstelling voor website-ontwerp. Op ongeveer 7 of 8-jarige leeftijd leende ik een boek uit de bibliotheek van mijn basisschool en begon ik met het bouwen van websites. Ik denk dat mijn interesse en creativiteit op dat moment zijn ontstaan.Vertel iets over de oorsprong van Bessems Marketing Service.

Voordat het Bessems Marketing Service heette, was het Quiambessems.nl. In mijn familie zijn er meerdere bedrijven met de naam Bessems die servicegerelateerd zijn. Daarom heb ik voor die naam gekozen. Net zoals in mijn jeugd ben ik altijd bezig geweest met online activiteiten, iets wat ik leuk vind en waarin ik mijn creativiteit kwijt kan. Daar is het bedrijf uit voortgekomen.


Hoe onderscheidt Bessems Marketing Service zich van de concurrentie?

We zijn een jong en initiatiefrijk bedrijf dat op de hoogte is van de huidige trends. Als jonge ondernemer van 23 jaar weet ik wat momenteel in de markt speelt. Ik heb er dagelijks mee te maken en weet wat werkt en hoe we dat kunnen toepassen. Dat maakt ons anders. Daarnaast hebben we een frisse kijk op de wereld en weten we inmiddels wat wel en niet werkt. We passen alleen toe wat daadwerkelijk werkt.


Kun je enkele voorbeelden geven van succesvolle gebeurtenissen in je bedrijf?

Naast het feit dat we de omzet van veel bedrijven aanzienlijk hebben laten stijgen, hebben we er ook voor gezorgd dat ze meer personeel hebben aangetrokken en een groter aantal volgers en leads hebben gekregen. Bovendien brengen we ze in contact met andere bedrijven in ons netwerk en bekende influencers, waardoor er succesverhalen ontstaan.


Hoe zou je de werkomgeving beschrijven?

Naast het feit dat er hard wordt gewerkt, hebben we een jong team dat zeer flexibel is. De werkomgeving is prettig; iedereen werkt op zijn eigen tempo, maar er wordt wel hard gewerkt. We begrijpen dat de kwaliteit hoger wordt wanneer mensen op hun eigen manier werken. Daarom nemen we de tijd voor de projecten die we uitvoeren, omdat we streven naar een hoge kwaliteit. Daarnaast werken we nauw samen in teamverband. We delen projecten en ondersteunen elkaar. De werkomgeving is gewoonweg fantastisch!Welke doelen heb je voor je bedrijf?

Ons doel is eenvoudig: we willen ons bedrijf laten groeien, net zoals we dat doen voor andere bedrijven. We streven ernaar om het grootste marketingbedrijf van Maastricht te worden, en we zijn goed op weg. Zodra dat doel is bereikt, willen we ons ook buiten onze regio uitbreiden en het grootste bedrijf van Limburg en misschien zelfs van Nederland worden. We willen niet klein blijven, maar groeien in termen van werknemers, kwaliteit, professionaliteit en diensten.


Waar zie je Bessems Marketing Service over 5 jaar?

Over 5 jaar zie ik Bessems Marketing Service uitblinken als een van de grootste bedrijven in de regio. Ik ben ervan overtuigd dat we op het gebied van kwaliteit bovenaan zullen staan, vooral omdat we goed meegaan met de huidige ontwikkelingen en trends. Ik verwacht dat we over 5 jaar marktleider zijn in onze omgeving en het marketingreferentiepunt voor alle ondernemers.


Hoe ziet de ideale werknemer en stagiair eruit?

De ideale werknemer of stagiair is flexibel, werkt hard en denkt actief mee met het team. Ze voelen zich sterk verbonden met het team en werken graag samen aan projecten. Ze zijn zelfstandig en proactief, en doen graag eigen onderzoek.


Wat zijn je hobby's?

Naast mijn werk, dat mijn grootste hobby is, hou ik ervan om te sporten, vaak op vakantie te gaan en te genieten van het leven. Ook ga ik graag uit eten met vrienden en familie.

16 weergaven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page