top of page
  • Foto van schrijverBessems Marketing Service

De 4 grappigste bedrijfslogo's

Bessems Marketing Service is een gerenommeerd marketingbureau dat bekend staat om zijn innovatieve benadering van reclame en marketing. Hoewel we serieus zijn als het gaat om het helpen van bedrijven bij het behalen van hun doelen, geloven we ook in het belang van humor en creativiteit. In deze blog willen we graag de aandacht vestigen op enkele van de grappigste bedrijfslogo's die ons zijn opgevallen, afkomstig van bekende merken. We laten zien hoe creativiteit en humor de kern kunnen vormen van een succesvol merk. Lees verder terwijl we de 4 grappigste bedrijfslogo's verkennen!


Het Lachwekkende Logo van 'Taco Bell'


Bij Bessems Marketing Service begrijpen we dat een goed gevoel voor humor een sterke merkidentiteit kan helpen opbouwen. Een perfect voorbeeld hiervan is het logo van 'Taco Bell'. Het logo toont een vrolijke bel die op een taco lijkt. Dit creatieve ontwerp combineert de essentie van het merk - Mexicaans eten - met een speels element. Het logo trekt direct de aandacht en blijft hangen in het geheugen van consumenten.


De Grappige M&M's Mascottes


Een ander voorbeeld van een merk dat humor succesvol inzet, zijn de bekende M&M's. Met hun grappige mascottes in de vorm van kleurrijke chocoladesnoepjes, weten ze de aandacht te trekken en een glimlach op het gezicht van consumenten te toveren. Elk personage heeft zijn eigen persoonlijkheid en de speelse interacties tussen hen in reclamecampagnes brengen het merk tot leven.


Het Verdraaide Logo van 'Pringles'


In de wereld van snacks is 'Pringles' een merk dat bekendstaat om zijn unieke vorm en smaak. Het bedrijf heeft een grappig logo ontworpen waarin de naam 'Pringles' is verwerkt in een verdraaide vorm die lijkt op een chips. Dit visuele komische effect maakt het logo memorabel en benadrukt de creativiteit en speelsheid van het merk.


De Lachwekkende Eend van 'Aflac'


Een ander bekend merk dat humor inzet in zijn logo is 'Aflac', een verzekeringsmaatschappij. Hun logo bevat een lachwekkende eend met de naam "Aflac" op zijn rug geschreven. Dit grappige ontwerp helpt het merk te onderscheiden en blijft in het geheugen van mensen hangen.


Creativiteit en humor zijn krachtige middelen om een sterk merk te creëren. Bessems Marketing Service begrijpt het belang van deze elementen en heeft deze blog gebruikt om enkele van de grappigste bedrijfslogo's van bekende merken te bespreken. Door te kiezen voor lachwekkende en speelse ontwerpen zoals die van 'Taco Bell', M&M's, 'Pringles' en 'Aflac', hebben deze merken zich weten te onderscheiden en een blijvende indruk achtergelaten bij consumenten. Als u op zoek bent naar een marketingbureau dat begrijpt hoe u creativiteit en humor kunt integreren in uw merk, neem dan vandaag nog contact op met Bessems Marketing Service door hier te klikken!

13 weergaven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page