top of page
website mijntelefoonhoesjemaken.nl

Mijntelefoonhoesjemaken.nl

Het ontwikkelen van een volledig gepersonaliseerd webdesign, een uniek logo-ontwerp en een authentieke huisstijl.

Klant

Mijntelefoonhoesjemaken.nl

Sector

Detailhandel

Diensten

Webdesign, logo ontwerp, huisstijl

Aanvraag

MijnTelefoonhoesjeMaken.nl, de ultieme bestemming voor gepersonaliseerde telefoonhoesjes, heeft ons benaderd met het verzoek om hun online aanwezigheid te transformeren.

Website
Klant sinds

2023

De opdracht

Het was zeker een uitdagende opdracht om een website te bouwen waarmee bezoekers hun eigen aangepaste telefoonhoesjes konden ontwerpen. Desalniettemin hebben we deze uitdaging met toewijding omarmd en opnieuw laten zien waarom we de onbetwiste marktleider zijn. We kozen voor het veelzijdige Shopify-platform, omdat dit de voorkeur had van onze klant. Hierdoor zijn we erin geslaagd om een website te creëren met een intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface voor een vlotte ontwerpervaring. We hebben ook aanzienlijke inspanningen geleverd om de veiligheid van de website te waarborgen en een naadloze betalingsintegratie te bieden. Bovendien hebben we de website volledig geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO) en zijn we gestart met een gedegen SEO-plan.

website maken voor mijntelefoonhoesjemaken.nl

Maak kennis met ons stappenplan voor webontwerp

inventariseren

1. Inventariseren

In een persoonlijk gesprek leren we jouw onderneming kennen, geven persoonlijk advies en stellen een offerte op maat op. Bij goed-keuring gaan wij van start!

informatie aanleveren

2. Informatie aanleveren

Je levert alle benodigde informatie aan, waaronder teksten, afbeeldingen, video's, logo's en andere inhoud die op de website geplaatst dient te worden.

ontwikkelen

3. Ontwikkelen

We zetten jouw doelen, strategie en huisstijl om in een op maat gemaakt webdesign. Via verschillende feedbackrondes perfectioneren we het design volgens jouw wensen.

lanceren

4. Lanceren

Na controle en goedkeuring van beiden partijen, wordt de website online gezet. Ook geven we je instructies over hoe je de website zelf kunt bewerken.

bedrijf boosten

5. Boosten!

Nu is het tijd om zoveel mogelijk bezoekers te trekken! Hierbij kunnen onze aanvullende diensten zoals SEO, SEA en online marketing groot verschil in maken.

Marketing bedrijf_edited.png

Zo maken wij onze

Websites

Onze nieuwe website is geweldig!

Marketing bureau
Bessems Marketing Maastricht

Jullie hebben de visie van mijntelefoonhoesjemaken.nl perfect tot leven gebracht. Het bouwen in Shopify, de aantrekkelijke productpagina's en de indrukwekkende SEO-optimalisatie hebben ons naar nieuwe hoogten gebracht. Bedankt voor jullie toewijding, onze nieuwe website is geweldig!

Kenny Meisen, smartphonica, mijntelefoonhoesjemaken, leukbrilletje
Kenny Meisen

Eigenaar Mijntelefoonhoesjemaken.nl

bottom of page