top of page

Vic Wavy

Muziekvideo's maken & pers foto's

Klant

Vic Wavy

Sector

Muziek Artiest

Diensten

Video, Editing, Fotografie

Klant sinds

2020

Aanvraag

Sinds jongs af aan maakt Vic Verhagen a.k.a. Vic Wavy al muziek. Vic is een getalenteerde allround artiest uit het zuiden van het Land. We kunnen genieten van Vic zijn gezang maar ook van zijn rap. Vic produceert zelf veel van zijn muziek en brengt het ook zelf uit als independent artiest onder zijn eigen label: ''Based Out Ballin''. Vic  kwam naar ons toe met de vraag of wij hem zouden kunnen helpen met het maken van muziekvideo's en persfoto's.

De opdracht

Wij werken al 2 jaar samen met Vic en hebben in totaal al 4 verschillende muziekvideo's gerealiseerd. Voor de laatste 2 muziekvideo's zijn wij samen met Vic naar Spanje gevlogen. In dit mooie land zijn twee geweldige video's tot stand gekomen en heeft Vic kunnen genieten van de diensten van Bessems Marketing Service!

Een muziekvideo maar ook een georganiseerde trip. Overal moest rekening mee gehouden worden. Budget, vluchten, verblijf, vervoer, model, outfits en nog veel meer. Samen met Vic is het Bessems Marketing Service gelukt om binnen 4 dagen 2 muziekvideo's te maken én het is ook nog eens super vet geworden!

Bedrijfsfilm maken in Maastricht.png

Camera, licht, actie!

Zo gaat het niet alleen in de tv-wereld maar ook in de fotografiewereld. 

Marketing bureau Bessems Marketing Service heeft artiest Vic Wavy ook geholpen met het maken van persfoto's. Dit zijn foto’s die door Vic gebruikt kunnen worden in de toekomst voor verschillende doeleinden.

foto_56.jpg
foto_60.jpg
foto_53.jpg
foto_50.jpg
foto_24.jpg

'' Iedere keer verrassen ze maar weer! ''

Al langer dan 2 jaar werk ik samen met Bessems Marketing Service en ik ben nog steeds erg tevreden over de diensten en de snelheid waarmee het wordt uitgevoerd. Door hun brede visie zijn ze altijd bereid om tot in de details mee te denken over wat mijn volgende project nodig heeft.

Vic Verhagen

Artiest bij zelfstandig label Based Out Ballin

bottom of page