top of page
vic wavy videoproductie

Vic Wavy

Videoproductie van verschillende videoclips.

Klant

Vic Wavy

Sector

Muziek

Diensten

Video, editing

Klant sinds

2020

Aanvraag

Vanaf jonge leeftijd heeft Vic Verhagen, bekend als Vic Wavy, een passie voor muziek. Deze getalenteerde allround artiest, afkomstig uit het zuiden van het land, betovert ons niet alleen met zijn zang, maar ook met zijn rapkunsten. Vic is niet alleen een artiest, maar ook een muzikale duizendpoot, want hij produceert zijn eigen muziek en brengt deze uit als onafhankelijke artiest onder zijn eigen label, "Based Out Ballin."

Onze paden kruisten toen Vic bij ons aanklopte met het verzoek om hulp bij het creëren van muziekvideo's.

De opdracht

Wij werken al 2 jaar samen met Vic en hebben in totaal al 4 verschillende muziekvideo's gerealiseerd. Voor de laatste 2 muziekvideo's zijn wij samen met Vic naar Spanje gevlogen. In dit mooie land zijn twee geweldige video's tot stand gekomen en heeft Vic kunnen genieten van de diensten van Bessems Marketing Service!

Een muziekvideo maar ook een georganiseerde trip. Overal moest rekening mee gehouden worden. Budget, vluchten, verblijf, vervoer, model, outfits en nog veel meer. Samen met Vic is het Bessems Marketing Service gelukt om binnen 4 dagen 2 muziekvideo's te maken.

videoproductie vic wavy

Maak kennis met ons stappenplan voor videografie

video laten maken in maastricht

1. Inventariseren

In een persoonlijk gesprek werpen we een blik op jouw wensen. Samen stellen we een plan op en creëren we een offerte op maat Bij goed-keuring gaan wij van start!

videografie

2. Opnamendag

Vervolgens gaan we aan de slag op locatie met het maken van jouw content. Dit proces wordt gestuurd door een draaiboek dat je voorafgaand al hebt ontvangen.

content bedrijf maastricht

3. Bewerkingsproces

Zodra de inhoud is gecreëerd, nemen we het bewerkingsproces ter hand. We smeden alle vastgelegde beelden samen tot een alles-in-één concept.

Videografische creativiteit

4. Aanpassingsronde

We realiseren ons dat perfectie niet altijd direct bereikt wordt. Daarom stellen we vrijblijvende aanpassingen voor, zodat we kunnen doorgaan tot de klant volledig tevreden is.

Videografie die de ziel van Maastricht vastlegt

5. Boosten!

Nu is het tijd om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met je content! Dit kan via social media of zelfs je website, we staan klaar om je te ondersteunen.

Marketing bedrijf_edited.png

Het creatieve proces van

Videografie

Iedere keer verrassen ze maar weer!

Marketing bureau
Bessems Marketing Maastricht

Al langer dan 3 jaar werk ik samen met Bessems Marketing Service en ik ben nog steeds erg tevreden over de diensten en de snelheid waarmee het wordt uitgevoerd. Door hun brede visie zijn ze altijd bereid om tot in de details mee te denken over wat mijn volgende project nodig heeft.

Vic Verhagen, Vic Wavy, Based Out Ballin
Vic Verhagen

Artiest bij zelfstandig label Based Out Ballin

bottom of page