top of page
taxi travel maastricht

Taxi Travel Maastricht

Het ontwikkelen van een volledig gepersonaliseerd webdesign, een uniek logo-ontwerp en een authentieke huisstijl.

Klant

Taxi Travel Maastricht

Sector

Luxe Transport

Diensten

Webdesign, SEO, logo ontwerp, huisstijl

Aanvraag

Taxi Travel Maastricht, een toegewijd familiebedrijf dat uitblinkt in luxe en kwaliteit binnen de vervoerssector, benaderde ons, met het verzoek om een nieuwe website te creëren.

Website
Klant sinds

2022

De opdracht

Taxi Travel Maastricht wilde hun online aanwezigheid verbeteren met een nieuwe website omdat hun bestaande site verouderd en niet gebruiksvriendelijk was. Bessems Marketing Service voerde grondig onderzoek uit om een op maat gemaakte website te ontwikkelen die voldeed aan de vereisten van 2022 en Taxi Travel Maastricht onderscheidde van concurrenten. Het resultaat was een website die hun identiteit weerspiegelde en een naadloze ervaring bood aan zowel bestaande als nieuwe klanten. Bessems Marketing Service was de partner die Taxi Travel Maastricht nodig had om hun digitale aanwezigheid te versterken.

Taxi travel maastricht website ontwerp.png

Maak kennis met ons stappenplan voor webontwerp

website ontwerp voor taxi bedrijf maastricht

1. Inventariseren

In een persoonlijk gesprek leren we jouw onderneming kennen, geven persoonlijk advies en stellen een offerte op maat op. Bij goed-keuring gaan wij van start!

website bedrijf maastricht

2. Informatie aanleveren

Je levert alle benodigde informatie aan, waaronder teksten, afbeeldingen, video's, logo's en andere inhoud die op de website geplaatst dient te worden.

website bedrijf limburg

3. Ontwikkelen

We zetten jouw doelen, strategie en huisstijl om in een op maat gemaakt webdesign. Via verschillende feedbackrondes perfectioneren we het design volgens jouw wensen.

online visitekaartje maken

4. Lanceren

Na controle en goedkeuring van beiden partijen, wordt de website online gezet. Ook geven we je instructies over hoe je de website zelf kunt bewerken.

website ontwerpen voor alle soorten bedrijven

5. Boosten!

Nu is het tijd om zoveel mogelijk bezoekers te trekken! Hierbij kunnen onze aanvullende diensten zoals SEO, SEA en online marketing groot verschil in maken.

Marketing bedrijf_edited.png

Zo maken wij onze

Websites

Echt een aanrader!

Marketing bureau
Bessems Marketing Maastricht

Bessems Marketing Service is al jaren vaste partner van Taxi Travel Maastricht waarbij zij onze website up-to-date houden. Een goed, vertrouwelijk bedrijf! 

taxi travel maastricht
Fardin Nabizada

Eigenaar Taxi Travel Maastricht

bottom of page