top of page
Nice Taxi Driver

Taxi Travel Maastricht

Webdesign, Logo Design, Huisstijl en E-mail Marketing

Klant

Taxi Travel Maastricht

Sector

Luxe Transport

Diensten

Aanvraag

Taxi Travel Maastricht is een zeer gedreven familiebedrijf dat zich onderscheidt door zijn luxe en kwaliteit in de vervoersbranche. Het Maastrichtse bedrijf dat 26 jaar geleden is opgericht kwam bij het team van Bessems Marketing Service met de aanvraag om een nieuwe website te laten bouwen.

Webdesign, Logo Design, Huisstijl en

E-mail Marketing

Klant sinds

2022

Website

De opdracht

Taxi Travel Maastricht kwam met het verzoek om een nieuwe website te laten bouwen omdat de eerder gebruikte website oud, niet gebruikersvriendelijk en niet op het niveau van het bedrijf was. Tijd voor verandering dus!

Voordat wij beginnen met het realiseren van een gloednieuwe website, doen wij altijd een onderzoek vooraf. Het team van Bessems Marketing Service bekijkt dan; wat de website anno 2022 nodig heeft en wat de website beter maakt dan die van de concurrenten binnen dezelfde markt.

Taxi Travel Maastricht heeft om onze dienst gevraagd en wij hebben geleverd

Een website voor jouw bedrijf bessems marketing service.png
Visite kaart taxi travel maastricht gemaakt door bessems marketing service reclame en mark
Taxi Travel visitekaartje.jpg
Een bedrijf dat websites maakt. Bessems Marketing Service.png

Moet een website in orde zijn! Alles moet kloppen inclusief de dingen die niet opvallen. Zo kregen wij het vertrouwen om een geheel nieuwe website te realiseren voor het luxe transportbedrijf Taxi Travel Maastricht.

In de website hebben wij een simpel systeem geplaatst zodat het voor klanten altijd makkelijk is om afspraken in te plannen. Daarnaast hebben we een meertalige functie toegevoegd en hebben we de website SEO geoptimaliseerd, voor het geval dat er in de toekomst nog interesse zou zijn voor een SEO plan. Het is voor ons heel belangrijk om de klant én zijn potentiële klanten tevreden te houden. 

In overleg met de opdrachtgevers zijn we tot een super resultaat gekomen.

taxitravelmaastricht.nl

Jouw eigen online visitekaartje!

Jouw website is jouw online-visitekaartje!

Door de professionele ontwerpen en hosting opties die wij jouw kunnen bieden heeft jouw bedrijf binnen no-time een professionele, vlot werkende website.

Is een positie bovenaan de zoekresultaten van Google iets wat jij voor ogen hebt? Dan ben je bij Bessems Marketing Service aan het juiste adres.

Bessems Marketing Service Google Seo Maastricht.png

Van top tot teen

Taxi Travel visitekaartje.jpg

'' Echt een aanrader! ''

Bessems Marketing Service is al jaren vaste partner van Taxi Travel Maastricht waarbij zij onze website up-to-date houden. Een goed, vertrouwelijk bedrijf! 

Fardin Nabizada

Eigenaar Taxi Travel Maastricht

bottom of page