top of page
website voor leukbrilletje.nl

Leukbrilletje.nl

Het ontwikkelen van een volledig gepersonaliseerd webdesign, een uniek logo-ontwerp en een authentieke huisstijl.

Klant

Leukbrilletje.nl

Sector

Detailhandel

Diensten

Webdesign, logo ontwerp, huisstijl

Aanvraag

LeukBrilletje.nl, dé online bestemming voor modieuze, alternatieve en feestelijke brilmode, heeft ons benaderd met het verzoek om hun online aanwezigheid te transformeren.

Website
Klant sinds

2023

De opdracht

Een website maken voor gekke brillen? Leuk! Laten we dat doen! Leukbrilletje.nl benaderde ons met het verzoek om hun website volledig te laten herbouwen. Het vorige ontwerp voldeed niet aan de eisen van gebruikersvriendelijkheid en mobielvriendelijkheid, het ontbrak aan conversiegerichtheid en er was ruimte voor verbetering.

We zijn aan de slag gegaan met een complete transformatie, waarbij we de website volledig hebben herbouwd in Shopify. We hebben de collecties geherstructureerd, de product- en betaalpagina's aantrekkelijker gemaakt en een uitgebreide SEO-optimalisatie uitgevoerd. Het resultaat? Een website die uitstekend scoort in Google, zelfs zonder dat er marketingbudget is uitgegeven. Leukbrilletje.nl is nu klaar om de online wereld te veroveren!

leukbrilletje.nl website laten maken

Maak kennis met ons stappenplan voor webontwerp

webontwerp

1. Inventariseren

In een persoonlijk gesprek leren we jouw onderneming kennen, geven persoonlijk advies en stellen een offerte op maat op. Bij goed-keuring gaan wij van start!

webshop

2. Informatie aanleveren

Je levert alle benodigde informatie aan, waaronder teksten, afbeeldingen, video's, logo's en andere inhoud die op de website geplaatst dient te worden.

Het gezicht van moderne marketing in Maastricht

3. Ontwikkelen

We zetten jouw doelen, strategie en huisstijl om in een op maat gemaakt webdesign. Via verschillende feedbackrondes perfectioneren we het design volgens jouw wensen.

Op maat gemaakte strategieën voor Maastrichtse bedrijven

4. Lanceren

Na controle en goedkeuring van beiden partijen, wordt de website online gezet. Ook geven we je instructies over hoe je de website zelf kunt bewerken.

moderne marketing

5. Boosten!

Nu is het tijd om zoveel mogelijk bezoekers te trekken! Hierbij kunnen onze aanvullende diensten zoals SEO, SEA en online marketing groot verschil in maken.

Marketing bedrijf_edited.png

Zo maken wij onze

Websites

Onze nieuwe website is geweldig!

Marketing bureau
Bessems Marketing Maastricht

Jullie hebben de visie van Leukbrilletje.nl perfect tot leven gebracht. Het herbouwen in Shopify, de aantrekkelijke productpagina's en de indrukwekkende SEO-optimalisatie hebben ons naar nieuwe hoogten gebracht. Bedankt voor jullie toewijding, onze nieuwe website is geweldig!

Kenny Meisen smartphonica, mijntelefoonhoesjemaken, leukbrilletje
Kenny Meisen

Eigenaar Leukbrilletje.nl

bottom of page