top of page
website voor jarno errens

UFC vechter Jarno Errens

Het creëren van een geheel nieuwe website, compleet met een geïntegreerde webshop voor merchandise, een informatieve biografie en een mediaruimte.

Klant

Jarno Errens

Sector

Bouw- en vastgoedsector

Diensten

Sport & Amusementssector

Aanvraag

In zijn rol als professioneel vechtsporter benaderde Jarno Errens ons met het verzoek om een volledige herstructurering van zijn website.

Website
Klant sinds

2023

De opdracht

In samenwerking met Jarno Errens hebben we een opmerkelijk project gerealiseerd dat begon met de behoefte aan verandering. Hoewel Jarno al een website had die hem aan het begin van zijn carrière goed had gediend, was het tijd voor een transformatie, vooral sinds hij een contract had getekend bij de toonaangevende vechtsportorganisatie, de UFC.

We hebben de volledige website opnieuw ontworpen om een meeslepende gebruikerservaring te bieden. De website fungeert nu als een uitgebreide online hub voor Jarno, met daarin zijn biografie, een toegewijde webshop en een mediaruimte. Hier kunnen zowel supporters als de media niet alleen meer te weten komen over Jarno en zijn indrukwekkende prestaties, maar ook inzicht krijgen in zijn team en partners.

Dankzij deze digitale transformatie heeft Jarno Errens nu een krachtige online aanwezigheid die niet alleen zijn succes als professioneel vechtsporter weerspiegelt, maar ook zijn toewijding aan zijn supporters en zijn samenwerkingsverbanden. Dit project is een inspirerend voorbeeld van hoe een doelgerichte website een atleet kan helpen bij het bereiken van zijn doelen en het versterken van zijn merk in de sportwereld. Wij kijken ernaar uit om Jarno te blijven ondersteunen op zijn opwindende reis binnen de UFC en verder.

website ontwerp voor Jarno Errens

Maak kennis met ons stappenplan voor webontwerp

website ontwerpen voor jarno errens

1. Inventariseren

In een persoonlijk gesprek leren we jouw onderneming kennen, geven persoonlijk advies en stellen een offerte op maat op. Bij goed-keuring gaan wij van start!

marketing bedrijf limburg

2. Informatie aanleveren

Je levert alle benodigde informatie aan, waaronder teksten, afbeeldingen, video's, logo's en andere inhoud die op de website geplaatst dient te worden.

bedrijf websites maastricht

3. Ontwikkelen

We zetten jouw doelen, strategie en huisstijl om in een op maat gemaakt webdesign. Via verschillende feedbackrondes perfectioneren we het design volgens jouw wensen.

website laten maken maastricht

4. Lanceren

Na controle en goedkeuring van beiden partijen, wordt de website online gezet. Ook geven we je instructies over hoe je de website zelf kunt bewerken.

website boosten maastricht

5. Boosten!

Nu is het tijd om zoveel mogelijk bezoekers te trekken! Hierbij kunnen onze aanvullende diensten zoals SEO, SEA en online marketing groot verschil in maken.

Marketing bedrijf_edited.png

Zo maken wij onze

Websites

Zeer tevreden!

Marketing bureau
Bessems Marketing Maastricht

Niet alleen de communicatie die soepel verloopt, ook de uitvoering van verschillende opdrachten verliep naar wens. Zeer tevreden met de diensten van Bessems Marketing Service!

53D4DC06-34ED-4218-AC0A-66D6317B30F2.jpeg
Jarno Errens

Professionele vechter voor de UFC

bottom of page