top of page
website glen's yacht cleaning

Glenn's Yacht Cleaning

Het ontwikkelen van een volledig gepersonaliseerd webdesign, inclusief bedrijfsfotografie die past bij de identiteit van de onderneming.

Klant

Glenn's Yacht Cleaning

Sector

Detailhandel

Diensten

Webdesign, fotografie

Aanvraag

Glenn's Yacht Cleaning heeft de aanvraag ingediend om binnen een tijdsbestek van 3 weken een webshop te lanceren, waarop al hun diensten, werkzaamheden en contactinformatie te vinden zullen zijn.

Website
Klant sinds

2021

De opdracht

Glenn's Yacht Cleaning, gevestigd in Maastricht, biedt schoonmaakdiensten aan voor nationale en internationale jachteigenaren. Als jonge ondernemer toont Glenn daadkracht in een exclusieve branche.

Glenn benaderde ons met het verzoek om binnen slechts 3 weken een online webwinkel te creëren. Op de website moesten al zijn diensten en werkzaamheden overzichtelijk worden weergegeven, en bezoekers moesten eenvoudig contact kunnen opnemen met Glenn. Bovendien was het essentieel om de website in meerdere talen beschikbaar te maken. Daarom hebben we naast de Nederlandse versie ook een goed functionerende Engelse en Duitse website ontwikkeld.

Webwinkel laten maken in maastricht online.png

Maak kennis met ons stappenplan voor webontwerp

webshop laten maken

1. Inventariseren

In een persoonlijk gesprek leren we jouw onderneming kennen, geven persoonlijk advies en stellen een offerte op maat op. Bij goed-keuring gaan wij van start!

website bedrijf maastricht

2. Informatie aanleveren

Je levert alle benodigde informatie aan, waaronder teksten, afbeeldingen, video's, logo's en andere inhoud die op de website geplaatst dient te worden.

website ontwikkelen in maastricht

3. Ontwikkelen

We zetten jouw doelen, strategie en huisstijl om in een op maat gemaakt webdesign. Via verschillende feedbackrondes perfectioneren we het design volgens jouw wensen.

lanceren van een website

4. Lanceren

Na controle en goedkeuring van beiden partijen, wordt de website online gezet. Ook geven we je instructies over hoe je de website zelf kunt bewerken.

website laten ontwerpen in maastricht

5. Boosten!

Nu is het tijd om zoveel mogelijk bezoekers te trekken! Hierbij kunnen onze aanvullende diensten zoals SEO, SEA en online marketing groot verschil in maken.

Marketing bedrijf_edited.png

Zo maken wij onze

Websites

Super creatief & behulpzaam!

Marketing bureau
Bessems Marketing Maastricht

Het maken van onze webwinkel was een geweldige ervaring. Het team was super creatief en behulpzaam bij elke stap van het proces. We zijn zeer tevreden met het eindresultaat en kijken ernaar uit om onze online aanwezigheid te laten groeien. Dank jullie wel!

glenn's yacht cleaning
Glenn van Dongen

Eigenaar Glenn's Yacht Cleaning

bottom of page