top of page
Bessems evenementen service website gemaakt

Bessems Evenementen Service

Het ontwikkelen van een volledig gepersonaliseerd webdesign.

Klant

Bessems Evenementen Service

Sector

Evenementen en verhuur

Diensten

Webdesign

Aanvraag

Familiebedrijf, Bessems Evenementen Service en officiële partner van Heineken, verzocht om de renovatie van hun verouderde website.

Website
Klant sinds

2023

De opdracht

Bessems Evenementen Service, is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de verhuur van evenementen-materialen. Ze zijn een vertrouwde partner op grote festivals zoals Pinkpop, Oktoberfest, Defqon, Preuvenement en vele andere evenementen. De website van Bessems had sinds 2010 geen update meer gehad en het was hoog tijd voor een nieuw ontwerp.

Bessems Marketing Service heeft uitgebreid onderzoek gedaan om een op maat gemaakte website te ontwikkelen die voldeed aan de eisen van 2023 en Bessems Evenementen Service onderscheidde van de concurrentie. Het resultaat is een website die perfect de identiteit van Bessems en Heineken weerspiegelt. Kijk eens goed, zie je de harmonieuze samensmelting van beide huisstijlen?

website ontwerp voor bessems maastricht

Maak kennis met ons stappenplan voor webontwerp

website ontwerpen evenementen bedrijf bessems

1. Inventariseren

In een persoonlijk gesprek leren we jouw onderneming kennen, geven persoonlijk advies en stellen een offerte op maat op. Bij goed-keuring gaan wij van start!

bessems

2. Informatie aanleveren

Je levert alle benodigde informatie aan, waaronder teksten, afbeeldingen, video's, logo's en andere inhoud die op de website geplaatst dient te worden.

website voor bessems ontwikkelen

3. Ontwikkelen

We zetten jouw doelen, strategie en huisstijl om in een op maat gemaakt webdesign. Via verschillende feedbackrondes perfectioneren we het design volgens jouw wensen.

website bessems gelanceerd

4. Lanceren

Na controle en goedkeuring van beiden partijen, wordt de website online gezet. Ook geven we je instructies over hoe je de website zelf kunt bewerken.

bessems marketing service boost bessems evenementen service

5. Boosten!

Nu is het tijd om zoveel mogelijk bezoekers te trekken! Hierbij kunnen onze aanvullende diensten zoals SEO, SEA en online marketing groot verschil in maken.

Marketing bedrijf_edited.png

Zo maken wij onze

Websites

Het resultaat was verbluffend!

Marketing bureau
Bessems Marketing Maastricht

De vernieuwing van onze website was een cruciaal project voor ons, en jullie hebben dit met ongeëvenaarde toewijding en professionaliteit aangepakt. Het resultaat was verbluffend!

Ronny Bessems
Ronny Bessems

Eigenaar Bessems Evenementen Service

bottom of page