top of page

ATwerkvandaag

Website + SEO

Klant

ATwerkvandaag

Sector

Uitzend en Payroll

Diensten

Webdesign, SEO

Aanvraag

In Maart 2022 kwam uitzendbureau ATwerkvandaag uit Maastricht met een vraag; hoe kunnen wij het aantal bezoekers op onze website laten groeien?

Website

Klant sinds

2022

De opdracht

Voordat wij aan de SEO zijn begonnen van uitzendbureau ATwerkvandaag, hebben wij eerst een gloednieuwe website gerealiseerd. De eerder gebruikte website was namelijk oud, niet gebruikersvriendelijk en niet op het niveau van het bedrijf. Tijd voor verandering dus!

 

Nadat de website omgetoverd was, konden wij beginnen aan de SEO. Wij zijn afgelopen maanden volop bezig geweest op het gebied van de SEO binnen het bedrijf. De werkzaamheden die Bessems Marketing Service verricht zorgen ervoor dat de website een hogere plek binnen Google bemachtigt.

Door deze hogere positie krijgen zij meer verkeer op hun website en dus ook meer potentiële klanten. Tijdens deze korte periode zijn er zeer mooie resultaten behaald.

Website ontwerp in Maastricht.png
Website laten maken bij Bessems Marketing Service.png

Moet een website in orde zijn! Alles moet kloppen, zelfs de dingen die niet opvallen. Met deze insteek kregen wij het vertrouwen om een geheel nieuwe website te realiseren voor de heren van Uitzendbureau ATwerkvandaag uit Maastricht. 

In de website hebben wij een simpel systeem geplaatst zodat vacatures op een simpele manier toegevoegd kunnen worden door de beheerders. Daarnaast is het als bezoeker zijnde ook simpel om te reageren op een vacature. Het is voor ons heel belangrijk om de klant én zijn potentiële klanten tevreden te houden.​

In overleg met de opdrachtgevers zijn we tot een super resultaat gekomen.

www.atwerkvandaag.nl

Jouw eigen online visitekaartje!

Jouw website is jouw online-visitekaartje!

Door de professionele ontwerpen en hosting opties die wij jouw kunnen bieden heeft jouw bedrijf binnen no-time een professionele, vlot werkende website.

Is een positie bovenaan de zoekresultaten van Google iets wat jij voor ogen hebt? Dan ben je bij Bessems Marketing Service aan het juiste adres.

Bessems Marketing Service Google Seo Maastricht.png

Van top tot teen

_edited.jpg

'' Ze hebben ons echt geboost! ''

Sinds dat wij samen werken met Bessems Marketing service is onze online marketing omgeving geoptimaliseerd en krijgen wij significant meer aanvragen via onze website! Beste investering van het afgelopen jaar.

 

Bedankt!

Taha Bouders

Eigenaar ATwerkvandaag

bottom of page