top of page
Two Delicious Hamburgers

Amis Grill & Snacks

Bedrijfsfilm maken voor website en socials

Klant

Amis Grill & Snacks

Sector

Restaurant

Diensten

Video, Editing

Klant sinds

2022

Aanvraag

Amis Grill & Snacks is een halal streetfood restaurant. Ze serveren al meer dan 6 jaar hun overheerlijke burgers, schotels, wraps, pizzas en meer in hartje Maastricht. Ook is restaurant Amis al 4 jaar op rij de favoriet van Maastricht volgens Thuisbezorgd. Nu is Amis Grill & Snacks van plan om uit te breiden en hierdoor kwamen ze naar Bessems Marketing Service met de vraag of wij hun eten lekker konden presenteren, in de vorm van een reclamespot.

De opdracht

Het kan nog wel eens een moeilijke opdracht worden om eten er mooi en lekker te laten uitzien. Bij Bessems Marketing Service weten we echter dat met de juiste positie, de juiste camera, het juiste licht en de juiste muziek dit zomaar heel simpel kan worden! De heren van Amis Grill & Snacks vroegen ons om een reclamevideo te maken van hun verse handgemaakte burgers. Dit is een video die ze ook in de toekomst kunnen gebruiken voor advertenties.

De horeca is een markt waar heel veel concurrentie is. Om te kunnen groeien binnen deze markt, is het heel belangrijk dat je adverteert met de juiste content. Als deze content dan ook nog eens volledig aansluit bij de wensen en ambities van het bedrijf, heb je de ideale situatie gecreëerd. Dit was het geval bij Amis Grill & Snacks.

Reclame Bureau Maastricht.png
Bedrijfsfilm laten maken in Maastricht.png

'' Er zijn maar weinige die eten lekker kunnen laten uitzien op beeld... ''

Amis werkt al langer met Bessems Marketing Service, ook aan andere projecten. En ik vind de samenwerking die ik heb met Quiam en zijn team enorm fijn! Vooral tijdens het filmen, er zijn maar weinige die eten lekker kunnen laten uitzien op beeld...

Younes

Eigenaar Amis Grill & Snack

bottom of page