top of page
Video laten maken in Maastricht door Bessems Marketing Service

Amis Grill & Snacks

Het maken van een boeiende reclamespot die niet alleen de website verfraait, maar ook de aandacht op social media vasthoudt.

Klant

Amis Grill & Snacks

Sector

Restaurant

Diensten

Video, editing

Klant sinds

2022

Aanvraag

Amis Grill & Snacks, een halal streetfood restaurant, verwent al meer dan 6 jaar smaakpapillen in het hart van Maastricht met hun verrukkelijke burgers, schotels, wraps, pizza's en meer. Met de eer van vier opeenvolgende jaren als favoriete restaurant in Maastricht volgens Thuisbezorgd, is Amis Grill & Snacks nu klaar voor een spannende uitbreiding. Daarom hebben ze Bessems Marketing Service benaderd met het verzoek om hun heerlijke gerechten in de schijnwerpers te zetten door middel van een smaakvolle reclamespot.

De opdracht

Het kan nog wel eens een moeilijke opdracht worden om eten er mooi en lekker te laten uitzien. Bij Bessems Marketing Service weten we echter dat met de juiste positie, de juiste camera, het juiste licht en de juiste muziek dit zomaar heel simpel kan worden! De heren van Amis Grill & Snacks vroegen ons om een reclamevideo te maken van hun verse handgemaakte burgers. Dit is een video die ze ook in de toekomst kunnen gebruiken voor advertenties.

De horeca is een markt waar heel veel concurrentie is. Om te kunnen groeien binnen deze markt, is het heel belangrijk dat je adverteert met de juiste content. Als deze content dan ook nog eens volledig aansluit bij de wensen en ambities van het bedrijf, heb je de ideale situatie gecreëerd. Dit was het geval bij Amis Grill & Snacks.

Reclame Bureau Maastricht.png

Maak kennis met ons stappenplan voor videografie

reclame bureau

1. Inventariseren

In een persoonlijk gesprek werpen we een blik op jouw wensen. Samen stellen we een plan op en creëren we een offerte op maat Bij goed-keuring gaan wij van start!

video bedrijf

2. Opnamendag

Vervolgens gaan we aan de slag op locatie met het maken van jouw content. Dit proces wordt gestuurd door een draaiboek dat je voorafgaand al hebt ontvangen.

ontwerp bureau

3. Bewerkingsproces

Zodra de inhoud is gecreëerd, nemen we het bewerkingsproces ter hand. We smeden alle vastgelegde beelden samen tot een alles-in-één concept.

modern marketing bedrijf

4. Aanpassingsronde

We realiseren ons dat perfectie niet altijd direct bereikt wordt. Daarom stellen we vrijblijvende aanpassingen voor, zodat we kunnen doorgaan tot de klant volledig tevreden is.

videograaf maastricht

5. Boosten!

Nu is het tijd om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met je content! Dit kan via social media of zelfs je website, we staan klaar om je te ondersteunen.

Marketing bedrijf_edited.png

Het creatieve proces van

Videografie

Er zijn maar weinige die eten lekker kunnen laten uitzien op beeld!

Marketing bureau
Bessems Marketing Maastricht

Amis werkt al langer met Bessems Marketing Service, ook aan andere projecten. En ik vind de samenwerking die ik heb met Quiam en zijn team enorm fijn! Vooral tijdens het filmen, er zijn maar weinige die eten lekker kunnen laten uitzien op beeld!

Younes Amis
Younes

Eigenaar Amis Grill & Snacks

bottom of page