top of page
Ink of Zeus bedrijfsfilm voor tattooshop Stein

Ink of Zeus

Het creëren van een bedrijfsfilm voor gebruik op uw website en sociale mediaplatformen.

Klant

Ink of Zeus

Sector

Tattooshop

Diensten

Video, editing

Klant sinds

2021

Aanvraag

Ink Of Zeus, gevestigd in Stein (Limburg), werd in 2018 opgericht door eigenaar Zino Marciniw. Zino en zijn drie getalenteerde kunstenaars beheersen een breed scala aan tatoeagestijlen. Bessems Marketing Service werd benaderd door Ink Of Zeus met het verzoek om een bedrijfsfilm te produceren en te bewerken die perfect aansloot bij hun merkidentiteit.

De opdracht

Voor Bessems Marketing Service betekende dit de primeur van het produceren van een bedrijfsfilm voor een tattooshop. Eigenaar Zino had de wens om in deze film het volledige proces van tatoeëren te laten zien, waarbij de nadruk lag op meer dan alleen inkt en naalden. Hygiëne en voorbereiding speelden ook een cruciale rol in zijn visie.

Deze inhoud zal dienen als advertentiemateriaal voor Ink Of Zeus op sociale media en hun website, met als doel direct de aandacht van bezoekers te trekken. Uiteraard is deze gecreëerde content volledig in lijn met de wensen en doelen van Ink Of Zeus.

Marketingbedrijf in hartje Maastricht.png

Maak kennis met ons stappenplan voor videografie

reclame laten maken

1. Inventariseren

In een persoonlijk gesprek werpen we een blik op jouw wensen. Samen stellen we een plan op en creëren we een offerte op maat Bij goed-keuring gaan wij van start!

reclame spot laten maken

2. Opnamendag

Vervolgens gaan we aan de slag op locatie met het maken van jouw content. Dit proces wordt gestuurd door een draaiboek dat je voorafgaand al hebt ontvangen.

video bewerking en editing

3. Bewerkingsproces

Zodra de inhoud is gecreëerd, nemen we het bewerkingsproces ter hand. We smeden alle vastgelegde beelden samen tot een alles-in-één concept.

bedrijfsfilm laten maken

4. Aanpassingsronde

We realiseren ons dat perfectie niet altijd direct bereikt wordt. Daarom stellen we vrijblijvende aanpassingen voor, zodat we kunnen doorgaan tot de klant volledig tevreden is.

boost je bedrijf met video content

5. Boosten!

Nu is het tijd om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met je content! Dit kan via social media of zelfs je website, we staan klaar om je te ondersteunen.

Marketing bedrijf_edited.png

Het creatieve proces van

Videografie

Bessems Marketing Service, een pure vakman!

Marketing bureau
Bessems Marketing Maastricht

Niet alleen snelheid maar ook kwaliteit. Een service die niet alleen kijkt naar een mooi eindresultaat, maar zich ter plekke ook verdiept in jou als persoon of in jouw vak. Om zo alles in karakter en met gewenste inhoud naar voor te laten komen.

Zino Marciniw
Zino Marciniw

Eigenaar Ink of Zeus

bottom of page