top of page
image00008.jpeg

Ink Of Zeus

Bedrijfsfilm maken voor website en socials

Klant

Ink Of Zeus

Sector

Tattooshop

Diensten

Video, Editing

Aanvraag

Ink Of Zeus is een tattooshop in Stein (Limburg) die in 2018 is opgericht door eigenaar Zino Marciniw.  

Zino en zijn 3 andere artiesten tatoeëren in de meest diverse stijlen die je je kunt inbeelden. Ink of Zeus is naar Bessems Marketing Service gekomen met de vraag of wij een bedrijfsfilm konden opnemen en bewerken in de smaak van hun merk.

Klant sinds

2021

De opdracht

Dit was voor Bessems Marketing Service de eerste keer dat ze een bedrijfsfilm gingen maken voor een tattooshop. De eigenaar Zino wilde in zijn bedrijfsfilm laten zien wat er allemaal komt kijken bij het zetten van een tattoo. Omdat het zetten van een tattoo niet alleen over inkt en naalden gaat, vond Zino het belangrijk om het ook over de voorbereiding en de hygiëne te hebben.

 

Met deze content wilt Ink Of Zeus adverteren op social media en zijn website bezoekers direct veroveren. Uiteraard sluit de gemaakte content volledig aan bij de wensen en ambities van Ink Of Zeus.

Marketingbedrijf in hartje Maastricht.png
image00006.jpeg

'' Bessems marketing service, een  pure vakman ''

Niet alleen snelheid maar ook kwaliteit. Een service die niet alleen kijkt naar een mooi eindresultaat, maar zich ter plekke ook verdiept in jou als persoon of in jouw vak. Om zo alles in karakter en met gewenste inhoud naar voor te laten komen.

Zino Marciniw

Eigenaar Ink of Zeus

bottom of page