top of page
Logo laten maken in Maastricht.jpg

Grafisch

Een op maat gemaakt logo, professionele visitekaartjes, aantrekkelijke flyers, een pakkende reclamevideo of een product fotoshoot voor je brand. Het kan allemaal bij Bessems Marketing Service.

Grafisch design

Jouw huisstijl en logo zeggen veel over jouw bedrijf. Dit zijn je identificatiepunten; ze vertegenwoordigen het symbool dat klanten gebruiken om je merk te herkennen. Daarom is het handig om daar zorgvuldig mee om te gaan. Bessems Marketing Service verzorgd op maat gemaakte logo’s met een passend design voor jouw bedrijf. Wij kunnen op het gebied van grafisch designen alles. Hierdoor kunnen wij jou een uniek en professioneel ontwerp garanderen dat in alle schijnwerpers staat. Laat ons je helpen met de huisstijl van je bedrijf, het visitekaartje van je organisatie, de flyer van je evenement of de GIF's op je social media pagina. Onze grafische experts weten overal wel iets aantrekkelijks van te maken.

Grafisch Design in Maastricht bij Bessems Marketing Service..png

Fotografie

fotograaf in maastricht.png

Van foto's van je personeel, tot een fotoshoot voor je nieuwe collectie. Bij Bessems Marketing Service kunnen we alles op het gebied van fotografie. We hebben een eigen studio maar we kunnen ook langskomen op locatie.

Goede product foto's, bedrijfsfoto's of alternatieve foto's voor je brand komen niet zomaar uit de lucht vallen... hé! Of toch wel! Bij Bessems Marketing Service nemen wij al het werk van je af. Wij gaan zelf op zoek naar perfecte locaties en vinden zelf de modellen die passen binnen het item. 

 

We bespreken natuurlijk altijd de wensen en behoeften van het bedrijf en samen met onze ideeën komt er altijd wel te gekke content uit die ervoor zorgt dat jouw bedrijf, organisatie of brand een extreme boost ontvangt.

Benieuwd hoe wij jou verder kunnen helpen?

Video en editing

Je wilt een video waar je potentiële klanten mee kunt veroveren. Je wilt beelden waar je maar naar blijft kijken omdat je benieuwd bent wat er gaat gebeuren. Dat is de manier om een video te maken. Of je nu op zoek bent naar een bedrijfsfilm waarmee je vertrouwen opwekt en een kijkje achter de schermen geeft, of een reclamevideo waarmee je je producten in de schijnwerpers zet, bij Bessems Marketing Service is het allemaal mogelijk! Onze experts kunnen op hoog niveau video's filmen en bewerken voor iedere branche.

Verschillende klanten hebben wij al geholpen met het maken van video's van hun bedrijf of product.

bedrijfsfilm laten maken in maastricht.png
video laten maken in Maastricht.png

De kracht  van beeldmateriaal

Wanneer je op je website of op je social media een foto of video gebruikt, krijg je meer aandacht. Een foto kan namelijk meer zeggen dan honderden woorden. Een video bestaat zelfs uit honderden foto's per seconden. Het gebruiken van de juiste content is hierbij heel belangrijk, gezien het feit dat dit zorgt voor authenticiteit en geloofwaardigheid voor jouw bedrijf, organisatie of merk. Bij Bessems Marketing Service weten wij daar alles van en daarnaast weten wij ook hoe we dit moeten toepassen om het maximale uit je bedrijf te halen.

bottom of page