top of page
Video Editing

Diensten

Bessems Marketing Service houdt zich dagelijks bezig met het ontwerpen van websites, het creëren van huisstijlen, het onderhouden van social media kanalen en het optimaliseren van de zoekmachine (SEO). Kortom, wij zijn creatief bezig en men omschrijft ons als ''van alle markten thuis’’. Door onze ervaring geven wij vorm aan jouw product of dienst, zodat jouw bedrijf op een effectieve manier klanten zal aantrekken en binden.

Webontwerp

Jouw website is je eigen online-visitekaartje! Door de professionele ontwerpen en hosting opties die wij jou kunnen bieden heeft jouw bedrijf binnen no-time een professionele en vlot werkende website die voor ieder apparaat geschikt is.

Heb jij een product dat je wilt verkopen? Dan ben je bij Bessems Marketing Service aan het goede adres. Ook verzorgen wij complete webshops met een gebruikersvriendelijk betalingssysteem.

Positie bovenaan google SEO.jpg

Social Media

Heb je het te druk met allerlei andere zaken die prioriteit hebben waardoor je niet toekomt aan de social media van jouw bedrijf? Wij ontzorgen je volledig op het gebied van social media marketing. Samen met jou zullen wij een afspraak maken over jouw sociale media kanalen en deze voor jou gaan beheren.

Website laten maken in Maastricht.jpg

Vindbaarheid

Is een positie bovenaan de zoekresultaten van Google iets wat jij voor ogen hebt? Dan ben je bij Bessems Marketing Service aan het juiste adres. Een website kan er super uitzien, maar als je niet vindbaar bent via Google dan bereik je alsnog niet je doel. Door middel van SEO, SEA en linkbuilding kunnen we nieuwe en bestaande sites verbeteren op het gebied van vindbaarheid binnen Google.

Bessems Marketing Service social media beheer Maastricht.jpg
Logo laten maken in Maastricht.jpg

Grafisch

Branding gaat over de juiste communicatiestijl.

Wij kennen deze stijl en kunnen deze optimaal toepassen, zodat jouw bedrijf opvalt en verkoopt. De exposure die hiermee wordt opgezet zal aandacht genereren die jouw product of dienst verdient.

Van een originele logo tot aan visitekaartjes, flyers, bedrijfskleding, aantrekkelijke foto's en video's.

Wij van Bessems Marketing Service weten hoe het

echt gedaan moet worden!

bottom of page